Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: esittelyssä Nokian markkinoille saapunut kapasitiivinäyttöinen X6

8
Markus Lehtiniitty

Videolla: esittelyssä Nokian markkinoille saapunut kapasitiivinäyttöinen X6
Nokian ensimmäinen kapasitiviisella kosketusnäytöllä varustettu puhelin on saapunut markkinoille. Nokia X6 on myös ensimmäinen markkinoille saapuva Xseries-sarjan laite. Jatkossa Xseriesin alle tulevat kuulumaan aiemmin XpressMusic-lisänimellä merkityn kaltaiset laitteet.

Nokia X6 saapui markkinoille yhdessä Comes with Music -musiikkipalvelun Suomen lanseerauksen kanssa. X6:ta ei toistaiseksi myydä ilman Comes with Musicia, joten laitteen mukana seuraavat aina myös "ilmaiset", rajoittamat musiikkilataukset Nokian kuuden miljoonan musiikkikappaleen valikoimista.
Nokia X6:n tärkeimpiä ominaisuuksia ovat Symbian S60 -alusta, 3,2 tuuman kapasitiviinen kosketusnäyttö, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia sekä muun muassa GPS-paikannus. Hintaa X6:lla on Nokian omassa Nokia Online Kauppa -verkkokaupassa 579 euroa ja operaattoreiden valikoimissa 456-504 euroa.

Alta löytyvillä kolmella erillisellä videolla esittellän sekä itse X6-laitetta että sen Symbian-käyttöliittymää. Videot ovat järjestyksessä SymbianWorld-, Phone Arena - ja V3.co.uk-sivustojen käsialaa.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (8)

muppis
muppis

3

Tässäkin on tuo, mitä olen pitkään hiplausluureisssa ihmetellyt, että miksi erilliset puhelun vastaus ja lopetusnapit? Onneksi N900:ssa ei ole.

Vastaa
EmDzei
EmDzei

4

Listan ensimmäisen videon lopussa 1,5 cm rakennekynnet katosivat - kun oli oikeasti tarvetta koskettaa ruutua. Voisiko tästä päätellä, että Nokian resistiivisten kosketusnäyttöjen suosion syy piilee tuotetestaajissa, jossa istuu pitkäkyntisiä naisia? =)

X6 kiinnostaisi muttei Comes with Lökäpöksy Music pakkopulla.

Vastaa
Stonik
Stonik

5

Kappas vain, S60 on näköjään saanut muodin mukaisesti muutamia efektejäkin käyttöliittymään. Jos tuo on stabiili ja nopea, niin mielestäni Symbian näyttää videolla itseasiassa haukuttua paremmalta.

Tietääkös kukaan mitä tuossa X6:ssa on konehuoneessa? Jostain lähteestä löytyi 434 MHz ARM11, joten ei mikään varsinainen numeronmurskaaja - jos tuo tieto pitää paikkansa. Vertailun vuoksi esimerkiksi Samsung Galaxy Spica -halpisandroidissa tuo ARM11 on kellotettu 800 MHz:iin.

Toki voi olla niin, että Symbian on kevyempi, tai toisaalta Nokia haluaa satsata akunkestoon, tuo kun on ensisijaisesti kuitenkin kai musiikkipuhelin.

Vastaa
8mato
8mato

7

muppis sori jos pilaan ilos mutta se on myös kätevä siihen että pääsee softasta nopeasti pois aloitusnäyttöön. :) Tulee siihen näyttöön myös kosketettava vastausnäppäin puhelimen soidessa. :)

Vastaa
afterdamn (vahvistamaton)

8

muppis @ 27.11.2009 23:31
"
Tässäkin on tuo, mitä olen pitkään hiplausluureisssa ihmetellyt, että miksi erilliset puhelun vastaus ja lopetusnapit? Onneksi N900:ssa ei ole"


kokeile esim punaisen luurin toimitaa puhelun tullessa, sitten tiedät

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja