Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Zii Trinity on Creativen uusi mobiilialusta

1
Markus Lehtiniitty

Zii Trinity on Creativen uusi mobiilialusta
Creativen kokonaan omistama tytäryhtiö ZiiLabs julkisti tänään uuden Zii Trinity -mobiilialustansa. ZiiLabsin tiedotteen mukaan sen kehittämä Zii Trinity -puhelinalusta tarjoaa OEM- ja ODM-valmistajille mahdollisuuden kehittää nopeasti ja kustannustehokkaastia omia laiteratkaisujaan. Zii Trinity on siis puhelinmaailman vastine aiemmalle Zii Egg -konseptille.

Zii Trinity -konseptilaite tukee Googlen Android-käyttöjärjestelmää sekä Plaszma-käyttöjärjestelmää. Se rakentuu ZMS-05 StemCell -suorittimen päälle.
Zii Trinityn ominaisuuksiin lukeutuvat muun muassa tuki neljälle GSM-taajuudelle, kolmelle WCDMA-taajuudelle, GPRS-, EDGE- ja HSDPA-datayhteyksille, 3,1 tuuman kapasitiivinen, monikosketusta tukeva AMOLED-kosketusnäyttö 480x800 pikselin tarkkuudella ja 16,7 miljoonan värin tuella, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, VGA-tarkkuuden kakkoskamera etupuolella, GPS-paikannus, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet, microSD-muistikorttipaikka, HDMI Mini -liitäntä 1080p-videoulostulolla, komposiittivideoulostulo, tuki OpenGL ES -3D-grafiikoille, tuki Creativen Xtreme Fidelity X-Fi -audioteknologialle, 256 megatavua muistia sekä 1130 milliampeeritunnin akku.

ZiiLabsin mukaan se toimittaa Zii Trinity -laitteita potentiaalisille laitevalmistajille laitesuunnitteluun liittyvien tarpeiden kera.

"Multimediaominaisuuksien määrän kasvu älypuhelmissa ajaa eteenpäin valmistajien ja operaattoreiden tarvetta toimittaa erottautuvia tuotteita ja palveluja nopeammin kuin koskaan aikaisemmin", sanoi Hock Leow, ZiiLabsin toimitusjohtaja. "Zii Trinity on koeteltu, mediaominaisuuksiltaan monipuolinen alusta, joka tarjoaa partnereillemme täydellisen, markkinavalmiin ratkaisun sisäänrakennetuilla kustomointimahdollisuuksilla. Esittelemme mielenkiintoista 3.5G-konseptipuhelinta Zii Summit 2009 -tapahtumassa."

Zii Trinityn ohella ZiiLabs julkisti tänään myös uuden ZiiLife-ohjelmistopaketin.

Lisätietoa asiasta löytyy ZiiLabsin verkkosivuilta.

Kommentit (1)

Stonik
Stonik

1

Sivustolla näkyy olevan ZMS-05:stä hieman ristiriitaisia tietoja. Yhdessä tabissa tuo purkaa 30 ruutua sekunnssa vain 720p H.264-pakattua videota, mutta teknisissä tiedoissa 1080p-videota. Tosin jälkimmäisessä ei ole ruudunpäivityksestä mainintaa.

Mielenkiintoista on myös se, että ZMS-05:ssä olisi "Dual ARM926 EJ-S", eli kaksi ydintä.

Kilpailee vahvasti nVidian Tegran kanssa. Creative on kuitenkin vienyt homman pidemmälle, eli tuossa on käytännössä kaikki valmiina.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja