Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Heron Android 2.1 -päivitys vuoti julkisuuteen

1
Markus Lehtiniitty

HTC Heron Android 2.1 -päivitys vuoti julkisuuteen
HTC Heron Googlen Android 2.1 -käyttöjärjestelmäversioon päivittävä päivitys on vuotanut julkisuuteen. Kerroimme aiemmin tällä viikolla kyseisestä päivityksestä esiin vuotaneista kuvankaappauksista, mutta nyt itse päivitys on vuotanut julkisuuteen epävirallisena ROM-päivityksenä.

Asiasta on kerrottu ja keskusteltu muun muassa xda-developers-keskustelupalstalla. Aivan ongelmattomasti uusi ROM-versio ei vielä toimi, joten sen kokeileminen ei ole suositeltavaa kokemattomammille käyttäjille. Päivitysprosessi ei kuitenkaan ole järjettömän vaikea, mutta kokeneempien käyttäjien kannattaa ainakin muistaa ottaa varmuuskopiot ennen päivittämiseen ryhtymistä.
Uusien tietojen valossa vaikuttaisi siltä, että Android 2.1 ei tule olemaan kovin merkittävä päivitys ainakaan uusien ominaisuuksien osalta Android 2.0:een verrattuna. Herosta löytyy kuitenkin toistaiseksi Android 1.5 -käyttöjärjestelmäversio, joten Herolle kyseessä on erittäin merkittävä päivitys.

Uudenkin version päälle HTC on rakentanut oman Sense-käyttöliittymänsä - tämä on nähty yhtenä syynä siihen, miksi päivityksne sovittamisessa Herolle on kestänyt näinkin kauan. Toistaiseksi ainoa saatavilla oleva laite Android 2.0:lla on Motorolan DROID/MILESTONE, jonka Motorola on kehittänyt läheisessä yhteistyössä Googlen kanssa. On myös arvioitu, että Android 2.0 on vielä melko buginen, varsinkin jos sitä yritettäisiin sovittaa muille kuin Motorolan edellä mainitulle puhelimelle.

HTC Hero on taiwanilaisvalmistajan Android-puhelinten huippumalli. Sen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat 3,2 tuuman kosketusnäyttö, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, GPS-paikannus, digitaalinen kompassi sekä muun muassa 3G-, HSPA- ja WLAN-yhteydet.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja