Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n Rome-kehitysnimellisestä puhelimesta vuoti kuvia verkkoon

1
Markus Lehtiniitty

HTC:n Rome-kehitysnimellisestä puhelimesta vuoti kuvia verkkoon
HTC:n tulevasta puhelimesta uudesta kosketuspuhelimesta on vuotanut verkkoon kuvia. Kuvat julkisuuteen toi ranskalainen MobiFrance-sivusto, jonka artikkelista löytyy myös lisäkuvia. Vuotaneiden kuvien lisäksi uutuudesta ei tiedetäkään toistaiseksi vielä juuri mitään muuta.

Tuleva puhelin tunnetaan toistaiseksi Rome-kehitysnimensä ohella kuvissa näkyvällä Touch.B-nimellä. Kumpikaan nimistä tuskin kuitenkaan tulee olemaan puhelimen lopullinen mallinimi: tiedot kertovat Romen olevan vain kehitysnimi eikä Touch.B-nimi sovi lainkaan HTC:n aiempaan nimeämisjärjestelmään ja vastaavia takakuoren tekstejä on nähty aiemminkin, mutta ne eivät ole silloinkaan kääntyneet lopullisiksi mallinimiksi.
Toistaiseksi ei aivan varmaa tietoa ole edes uutuuden käyttöjärjestelmästä. Kuvat esiin tuonen MobiFrance-sivuston mukaan puhelin muistuttaa kovasti HTC:n Touch2:ta, josta löytyy Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmä, mutta olisi varustettu Googlen Android-käyttöjärjestelmällä. Täyttä varmuutta asian suhteen ei kuitenkaan toistaiseksi ole.

Romen ominaisuuksista ei ole toistaiseksi myöskään muuta kuin kuvien tarjoamaa tietoa. Mukana ovat siis kosketusnäyttö, HTC:n oma ExtUSB-liitäntä sekä kamera, jonka tarkkuudesta ei ole tietoa.

Rome-kehitysnimellisen HTC-puhelimen olemassa olosta on tiedetty jo pitkään. Mekin olemme maininneet sen jo heinäkuun lopulla.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja