Samsung julkisti Omnia HD Gold Editionin

8
Markus Lehtiniitty

Samsung julkisti Omnia HD Gold Editionin
Samsung on julkistanut i8910 Omnia HD -älypuhelimestaan uuden kultavivahteisen erikoisversion, joka tunnetaan Gold Edition -lisänimellä. Kullattujen kuorien ohella puhelimen myyntipakkauksen sisältöön kuuluu myös erikoisvarusteita.

Gold Editionkin on saatavissa kahtena eri värivaihtoehtona - Champagne Gold ja Luxury Brown. Molemmissa mukana ovat 24 karaatin kullatut kuoret. Gold Editionin myyntipakkauksessa toimitetaan lisäksi nahkainen kotelo, sekä muun muassa minitelakka sekä TV-ulostulokaapeli.

Ominaisuuksiltaan i8910 Omnia HD Gold Edition vastaa perusmallia. Tärkeimpiin ominaisuuksiin lukeutuvat siis 3,7 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö, kahdeksan megapikselin automaattitarkenteinen kamera HD-tason 720p-videokuvauksella, 16 gigatavua sisäistä tallennusmuistia, microSD-muistikorttipaikka, 3G-, HSPA-, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet sekä GPS-paikannus. Puhelimessahan käytetään Symbian-käyttöjärjestelmää sekä S60 5th Edition -alustaa.



"Olemme lanseeraamassa Samsung i8910 HD Gold Editionin niille, jotka nauttivat hämmästyttävästä multimediakokemuksesta sekä toiminnoista, joita se tarjoaa, ja haluavat lisäkosketuksen tyyliä ja hienostuneisuutta matkapuhelimeensa", sanoi Younghee Lee, Samsungin Mobile Communication -yksikön varatoimitusjohtaja. "i8910 HD Gold Edition esittelee visiotamme toimittaa puhelimia kaikille asikkaille, samalla tuoden toiminnot, tyyli, käytettävyys ja viihde jokaisessa innovatiivisessa laitteessa."

i8910 Omnia HD Gold Edition tulee saataville tämän kuun aikana valituilla markkinoilla, joihin lukeutuvat muun muassa Singapore, Saksa sekä Lähi-itä. Puhelimen hinnasta ei ole tietoa.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (8)

Anonyymi käyttäjä
mikko (vahvistamaton)

2

"hämmästyttävästä multimediakokemuksesta sekä toiminnoista, joita se tarjoaa ...toiminnot, tyyli, käytettävyys ja viihde jokaisessa innovatiivisessa laitteessa."

jeps, samsungin laitteessa symbian s60 tarjoaa hämmästyttävämmän multimediakokemuksen ja käytettävyyden... nokialainen jos olisi kyseessä niin lie muistettu muistuttaa että se on ihan p*ska :)

Vastaa
poppah
poppah

3

Pramee hyvällä tapaa. Jos tuollaista halpamallia ei olis tullu vaan heti joku kullalla läträtty, niin moni luxusluuria ostava olis varmaan kääntyny tähän jostain Vertusta kun tällä vielä tekiskin jotain. Tai ehkä tää on liian kookas sellaiseen genreen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
bobi (vahvistamaton)

4

Turha edes verrata Nokian symbian luureihin. Omnia HD on paras luuri markkinoilla. Mutta hauskahan se on seurata n900 & ipuhelin hypetystä. Jatkakaa..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
joo (vahvistamaton)

5

nii, onhan se omnia ihan ok puhelin, mut omast mielest täys susi kun ei ole fyysistä qwertyä. fyysisen qwertyn takia ostin n97minin, se on mielestäni paljon tyylikkäämpi kuin n900, ja muutenkin normaalissa puhelinkäytössä parempi.

Vastaa
Stonik
Stonik

6

Jos joku miettii että miksi Omnia HD on liukkaampi kuin N97, niin tuohan johtuu täysin raudasta. Omnia HD:ssa on sama Cortex A8 @600MHz kuin N900:ssa ja iPhone 3GS:ssäkin, ja luonnollisesti samaisella PowerVR SGX-grafiikkakiihdytyksellä.

Jostain syystä Nokia on tyytynyt lippulaivamallissaan nuhaiseen 434 megahertsin vanhaan ARM11-kehäraakkiin, joka on auttamattomasti liian tehoton niinkin monipuoliseen laitteeseen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
bobi (vahvistamaton)

7

Ei fyysisen qwertyn puute parin viikon käytön jälkeen tunnu enään muualla kuin taskussa.

Vastaa
Stonik
Stonik

8

@7

Monessa hardis-qwerty-laitteessa on myös kosketusnäytöt, ja isot touchscreen-näppikset. Toisinaan tulee käytettyä laiskuuttaan vain kosketusnäytön näppistä, mutta jos vaikkapa emailia alkaa naputtelemaan, niin kyllä aito hardware-qwerty tuon kosketusnäytön voittaa. Sormissa kun on ihmeellinen kyky tuntea näppäimien muoto ja se pieni klikki kun sitä painaa. ;)

Toisaalta - pitkältihän nämä ovat myös makuasioita.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.