Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Nokia N900:n purku ja sisuskalut esittelyssä

6
Markus Lehtiniitty

Videolla: Nokia N900:n purku ja sisuskalut esittelyssä
Nokian odotettu ja ainakin Suomessa varsin suurin ennakkosuosion saavuttanut N900-laite saapui tänään vihdoin markkinoille myös muiden kuin Nokian omien myyntikanavien kautta.

N900:n markkinoille saapumisen sekä perjantain kunniaksi tarjoilemme tänään Videolla-sarjassamme N900:n purkuvideon, jossa paljastuvat N900:n sisältä löytyvät komponentit. Videolla myös kerrotaan ohjeet, miten N900:nsa voi myös itse purkaa, mutta toki kovin suositeltavaa tällainen toiminta ei ole...
Joka tapauksessa N900:n sisältä paljastuu muun muassa piirilevy, jolta löytyvät laitteen 600 megahertsin ARM Cortex-A8 -suoritin sekä PowerVR SGX 530 -näytönohjain.

Alta löytyvä video on TehkSeven-sivuston tuotantoa - ja kestoltaan noin viisi ja puoli minuuttia. Siinä ajassa N900:n saa siis purettua - videolla esiintyvällä verkkaisellakin tahdilla.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (6)

bacard
bacard

2

Nakertaako kun ihmisiä kiinnostaa Nokian puhelin ja afterdawn vastaa näiden ihmisten kiinnostuksenkohteisiin?

Vastaa
jooo (vahvistamaton)

3

Vieläku sais muiden ihmisten käyttökokemuksia ja vielä ku tulis se uus softapäivitys ja tuntemukset siitä.

Vastaa
weski
weski

4

Ei näin pojat. Paljain sormin lähtee purkamaan ja arpomaan mitä mistäkin tapahtuu. Ruuvit kiinnitetään momenttiruuvareilla ja kännykät kootaan jigeissä käsineet käsissä ja hygienisissä oloissa. Kyllä varmaan takuu vielä pelittää?! o.O Onkohan iPhonen joku purkanut? Ihan mielenkiinnosta tekis mieli nähdä miten se onnistuu ja mitä pitää sisällään.

Vastaa
weski
weski

6

Kyllä kyllä, kävin kyllä jälkeenpäin katselemassa noitakin. Ei vain aiemmin ollut tullut mieleeni.:D Kiitos vain ohjeistuksesta.;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja