Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Nokia Conversationsin viisi mielenkiintoista N900-videota

3
Markus Lehtiniitty

Videolla: Nokia Conversationsin viisi mielenkiintoista N900-videota
Nokian oma Nokia Conversations -blogi on viime viikkoina julkaissut joka arkipäivä yhden 30 sekunnin mittaisen videon Nokia N900 -laitteeseen liittyen. Kerroimme aikoinaan tämän videosarjan alkamisesta, mutta emme ole sen jälkeen käsitelleet asiaa ennen tätä. Nyt teemme tässä eräänlaisen välitilinpäätöksen videoista nostamalla tarjonnasta esiin viisi mielenkiintoista.

Alta löytyvillä viidellä 30 sekunnin mittaisella videolla esitellään muun muassa N900:n moniajo-ominaisuuksia sekä urheilusuoritusten tallentamiseen tarkoitettua eCoach-sovellusta. Kaikkiin Nokia Conversationsin N900-sarjaan videoihin pääsee tutustuman NokiaConversations-tilin kautta YouTube-palvelussa.
Videosarja ei ole vielä päättynyt, vaan toistaiseksi on 30 videon sarjasta on julkaistu 22 videota. Tosin oikeasti videoita on julkaistu jo 23 kappaletta, mutta erilaisten peliemulaattorien käytöstä kertonut, melko suuren kohun nostattanut video on sittemmin käytännössä poistettu YouTubesta sekä videosarjasta.

Nokia N900 on jo saapunut markkinoille ja on käynyt myös testattavanamme.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (3)

Abexi
Abexi

2

Kerrankin on jotain asennetta nokian promo-videoissa. Ei sellaista suomalaista jäykkää mukamas tyylikästä videota.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja