Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: esittelyssä Nokian edullinen 2710 Navigation Edition

17
Markus Lehtiniitty

Videolla: esittelyssä Nokian edullinen 2710 Navigation Edition
Nokia julkisti tänään 2710 Navigation Editionin. Kyseisessä S40-puhelimessa on panostettu ennen kaikkea kartta- ja navigointiominaisuuksiin, ja tällä osa-alueella se onkin erittäin asianmukaisesti varusteltu - ainakin hintaansa nähden.

Nokia kertoi 2710 Navigation Editionin verottomaksi hinta-arvioksi 110 euroa, joka Suomen arvonlisäverolla kuorutettuna asettaisi uutuuden hinnan noin 135 euroon. Edustamaansa hintaluokkaan nähden 2710 Navigation Editionista löytyvä karttasovellus, GPS-paikannus sekä digitaalinen kompassi ovat jo merkittäviä erikoisuuksia.
Todella mielenkiintoiseksi 2710 Navigation Editionin tekee kuitenkin seikka, että mukana seuraavat myös autolaturi sekä -teline ja elinikäinen navigointilisenssi. 135 euroon nähden 2710 Navigation Edition on siis todellinen tarjous ainakin navigointiominaisuuksiensa osalta - luonnollisestikin puhelimen muut ominaisuudet ovatkin sitten melko vaatimatonta perustasoa, mutta se ei voi olla kovin yllättävää. 2710 Navigation Editionin suurin heikkous onkin, että se on tulossa markkinoille vasti vuoden 2010 toisella neljänneksellä, eli pahimmillaan vasta noin puolen vuoden päästä.

Alta löytyvällä Nokian mainosvideolla käydään lyhyesti läpi tärkeimmät faktat 2710 Navigation Editionista.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (17)

mikko (vahvistamaton)

1

mielenkiintoista tosiaan että julkaisivat tuon jo tässä vaiheessa, joulumyynnin käydessä kuumimmillaan ja laitteen tullessa markkinoille vasta puolen vuoden kuluttua. en keksi yhtään loogista selitystä.

Vastaa
keke (vahvistamaton)

5

Ironista, mutta Nokian tuon hintaluokan puhelimet tuntuvat huomattavasti jämäkemmiltä kuin 300+ euron toverinsa.

Vastaa
ristusperkele
ristusperkele

6

@2,3 ja 4 Kyllä taas huikeat perustelut, miksi puhelin on niin surkean näköinen.. Voisiko kenties hieman tarkemmin avautua, vai onko tää nyt taas jotain iPhone-homojen trollaamista? Mielestäni ihan asiallisen näköinen kapistus. Peruspuhelimen kuorissa elinikäinen navigointi tuohon rahaan, niin varmasti myy. Vaikka omaan taskuun ei tulekkaan, koska taskussa jo N900 lymyilee, niin keski-ikäiselle liikkuvalle ihmiselle oiva puhelin. S40= helpohko käyttää, ei mikään slideri tahi läppäluuri= kestävämpi.

Vastaa
EmDzei
EmDzei

7

Takuuvarma hittituote, joka myy kuin häkä, koska kaksi oikeaa palikkaa samassa luurissa: digitaalinen kompassi ja elinikäinen navigiontilisenssi. Juuri tällaista puhelinta kaipaavat mm. kävelijät ja fillaroijat. Hinnan puolesta varakkaammille taas takuuvarma kakkospuhelin. Autoteline ja laturi hieman kummastuttaakin..

"Ei löytynyt ennen pizzeriat tai burgerit näin helposti. Nyt löytyy!" /Jopet-show imitoinnilla.

Vastaa
jartar
jartar

9

@8 Itse asiassa kukaan ei voi löytää sarkasmia noista sinun kommenteista. Niissä kun ei ole sellaista ollenkaan.

Ja itse puhelimeen. Hintaisekseen vaikuttaa loistavalta tuotteelta.

Vastaa
Toß (vahvistamaton)

10

@9
Kenties et vain yksinkertaisesti ole riittävän intellektuelli henkilö.

Vastaa
R31N4R
R31N4R

11

Tai sinä olet vain niin idiootti että et tajua että me emme kuule sinun sarkastista äänensävyasi puhelinvertailu.comin kommenteista ...

Vastaa
Toß (vahvistamaton)

12

@11
Tai sitten sinun olisi aika opetelle kirjoittamaan, en nimittäin saanut tuosta mitään selvää.

Vastaa
ristusperkele
ristusperkele

13

@12 Jos sulla ei oikeasti ole minkäänlaista annettavaa täällä, niin olisi ainakin muille mukavampaa jos et silloin myöskään tänne noita trolleja viljelisi. Jos osaat muodostaa edes yhden järkevän ja jotenkin perustellun virkkeen ko. puhelimesta, niin tee toki se. Ja sen verran voin auttaa, että joku 'vittu ku on paska puhelin' ei ole järkevä EIKÄ perusteltu lause..

Vastaa
R31N4R
R31N4R

14

No kerros ihmeessä että mikä oli epäselvä kohta niin voin selventää? Kun vaikuttaa lähinnä siltä että et itse osaa lukea tai halua ymmärtää.

Vastaa
Toß (vahvistamaton)

15

@13
Olenko joskus jotain sen suuntaista ikinä väittänyt? Mitä annettavaa sinulla sitten on tälle saitille? Jo nimestäsikin käy ilmi, että kommenttisi ovat luokkaa SK.

Vastaa
R31N4R
R31N4R

16

No voi olla että minulla ei ole mitään annettavaa mutta samalla periaatteella ei ol myöskään sinullakaan.

Vastaa
Toß (vahvistamaton)

17

@16
Mitä me tästä opimme? Kaikkien muiden mielipiteet ovat vääriä ja turhia, omat ovat aina oikeassa ja kaikki ottaa onkeen niistä, eikö?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja