Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Bravosta vuosi tarkempi kuva

17
Matti Vähäkainu

HTC Bravosta vuosi tarkempi kuva
Kerroimme eilen HTC:n vuotaneesta roadmapistä eli tulevien laitteiden listasta, jonka mukaan valmistaja julkaisisi ensi vuonna peräti viisi Android- ja kolme Windows Mobile -puhelinta. Allekirjoittaneen mielestä ehkä kiinnostavin näistä laitteista on 3,7 tuuman AMOLED-näytöllä varustettu Bravo. Ai.rs-blogi on julkaissut nyt laitteesta hieman paremman kuvan, josta puhelimen muotoja pääsee ihailemaan tarkemmin.

Kuvan lisäksi blogin mainitsemissa teknisissä tiedoissa on joitain eroja eilen mainitsemiimme tietoihin, mutta pääpiirteittäin lista on eilistä vastaava. Puhelimesta löytyy siis muun muassa edellä mainittu AMOLED-näyttö WVGA-resoluutiolla, gigahertsin Qualcomm Snapdragon -prosessori, A-GPS sekä viiden megapikselin kamera, joka mahdollistaa 720p-videon kuvaamisen. Uusina tietoina Ai.rs mainitsee kaksois-LED-salaman sekä aiempaa 256 megatavua suuremman 320 megatavun RAM-muistin.
Eilisten tietojen mukaan puhelin tulisi markkinoille ensi vuoden huhtikuussa.

Kommentit (17)

Juffeo
Juffeo

1

näin se odottaminen palkitaan..aina, Kitoos! \o/
tämä näyttää heron isoveljeltä? hjuva juttu. Huhtikuussa, eikös ny vois vähän nopeammin tulla, Noksukin on tuonnut jo varmaan muutaman uutuus erän uutta kalustoa rintamalle tuossa ajassa o_0

Vastaa
Juffeo
Juffeo

2

näin se odottaminen palkitaan..aina, Kitoos! \o/
tämä näyttää heron isoveljeltä? hjuva juttu. Huhtikuussa, eikös ny vois vähän nopeammin tulla, Noksukin on tuonnut jo varmaan muutaman uutuus erän uutta kalustoa rintamalle tuossa ajassa o_0

Vastaa
jööki (vahvistamaton)

3

Onkohan jotain hyvää selitystä miks tungetaan joka paikkaan tuota 800x480 resoa? laittaisivat suoraan sillä 854x480 (FWVGA) ni olis sitten aidompi dvd-tason 16:9 kuva. Nythän tässä käy pahimmassa tapauksessa niin että kun katsotaan full screen tilassa videota (16:9/dvd) niin softat sitten automaattisesti croppaavat videot kun näyttö on typerässä suhdeluvussa. Toinen vaihtoehto on et jää typerät mustat raidat ylös ja alas ja jää hyödyntämättä koko näytön ala, mikä on aika iso miinus tuon kokoluokan näytössä. Kuva vääristyy ja ei oo kivaa. Luulis myös tehoa menevän enemmän kun joutuu/pystyy käsittelemään videota suoratoiston sijasta. Kuhan jäkitän täällä, ihmettelin vaan.

Vastaa
psp (vahvistamaton)

4

tasapainoisen näköinen luuri... muotoiluun on selvästi panostettu! hankinnan arvoinen "perusluuri".

t. osakkeenomistaja

Vastaa
Hehehe (vahvistamaton)

5

Ei taida Markus uskaltaa kirjoittaa artikkelia siitä arviosta, jonka mukaan Samsung menee ensi vuonna Nokiasta ohi Länsi-Euroopan "kotimarkkinoilla".

Vastaa
asdasdad (vahvistamaton)

6

@5

Miten tuo liittyy uutiseen jossa käsitellään HTC:n puhelimia? HTC ja Samsung eivät ole samaa yhtiötä.

Vastaa
kerbo
kerbo

7

Lainaus:

tämä näyttää heron isoveljeltä? hjuva juttu. Huhtikuussa, eikös ny vois vähän nopeammin tulla

Juuri sopivaan aikaan tulossa, että voi Heron vaihtaa tuohon ;)

Lainaus:

hankinnan arvoinen "perusluuri"."Perusluuripa" hyvinkin ;)

Vastaa
JuhaW
JuhaW

8

@3: Mistäs tiedät, ettei tule olemaan 854x480? Droidissa on 854x480 pikselin tarkkuus ja ilmoitetaan spekseissä WVGA.

Vastaa
jööki (vahvistamaton)

11

@8: Jaa no siinä tapauksessa. Enpä tästä ollut perillä mutta ilmeisesti huoleni oli aiheeton :D Vertasin vain n900 spekseihin. Sielähän tuo WVGA oli sillä 800x480 resolla. Oletin sitten että merkittäisiin FWVGA jos on sitä ja muissa tapauksissa olis perus WVGA, mutta eipä ilmeisesti tosiaan niin tehdä, ainakaan vielä :/

Ovat kuitenkin jotakin ymmärtäneet sielä Motorolalla kertalaakista :D

Vastaa
ristusperkele
ristusperkele

12

@10 Et, mutta voisitko silti valaista miten Nokian ja Samsungin kilpailu liittyy htc:stä kertovaan artikkeliin? Ja kerro samalla mikä siinä, JOS Samsung menee Nokiasta ohi, on hyvä asia? Tunnut kovin kiivaasti sitä hetkeä odottavan, niin siksi kysyn.. Kai sitä on toivo heitettävä sen suhteen, että suomalaiset oppisivat nauttimaan jostain muustakin kun vahingonilosta ja viinasta.

Ja onko tässä htc:ssä WinMo vai Android? Jos WinMo, niin kiitos, mutta ei kiitos. En tosin tiedä kuinka paljon on kehittynyt 6.1:stä, mutta siitä kokemuksesta en kovin äkkiä toivu..

Vastaa
Hehehe (vahvistamaton)

15

Pidä myös sitten omakin possunkitasi kiinni jos ei ole mitään tärkeää kommentoitavaa päivänselviin asioihin.

Vastaa
Perho92
Perho92

16

Eipä toi WVGA reso riitä surffailuun.

1024x600, kuten miniläppäreissä riittää jo hyvin, koska melkein kaikki sivut näkyy kokonaan vaakasuunnassa. :) Sivun tekstit vaan jää jo harmittavan pieneksi, mutta niin se on noilla nykyisillä resoillakin.

Vastaa
_oPa_
_oPa_

17

Muotoilusta voi olla montaa mieltä. Henkilökohtaisesti tuollaiset pyöreät muodot eivät miellytä ja Hero muotokieli puhuttelee paremmin. Olisivatpa laittaneet nämä tehot Legendin sisään niin itselle olisi löytynyt uusi puhelin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja