Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n Cookie-kosketuspuhelin ylitti 10 miljoonan rajan

1
Markus Lehtiniitty

LG:n Cookie-kosketuspuhelin ylitti 10 miljoonan rajan
Maailman kolmanneksi suurin puhelinvalmistaja LG on kertonut, että sen edullisen Cookie-kosketuspuhelimen myyntimäärä on jo ylittänyt 10 miljoonan puhelimen rajan. Viimeisen viiden kuukauden aikana Cookie-puhelimia on mennyt kaupaksi noin miljoonan kuukausitahtia, sillä viiden miljoonan Cookien myynnistä LG kertoi heinäkuun puolenvälin jälkeen.

Cookie-puhelimesta on KP500-perusvariantin ohella tarjolla myös Orange-operaattorille räätälöity KP501, Vodafonelle räätälöity KP502 sekä Etelä-Korean markkinoiden Cooky-versio. Lisäksi Cookien ohjelmistopuolta on muissakin tapauksissa useasti muokattu maakohtaisin lisäyksin.
Cookie on LG:n historian viides 10 miljoonan myydyn rajan ylittänyt puhelin. Aiempia tähän menestyjien eliittijoukkoon kuuluvia malleja ovat olleet peruspuhelimet KP100 ja KG270, sekä hieman kalliimman hintaluokan Chocolate- ja Shine-tyylipuhelimet.

Vauhdikkaimmin Cookien myynti on sujunut Euroopassa, jossa niitä on mennyt toistaiseksi kaupaksi 5,4 miljoonaa kappaletta. Latinalaisen Amerikan myynti on kaksi miljoonaa, Aasian 1 miljoona ja Etelä-Korean 800 000 kappaletta. Markkinoille Cookie saapui alun perin lokakuussa 2008.

LG Cookie on edullinen kolmen tuuman kosketusnäytöllä varustettu puhelin, jonka muihin tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,2 megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka, kiihtyvyysanturi, musiikkisoitin, FM-radio RDS-tuella, sekä Bluetooth-yhteys. Cookie on vain GSM-puhelin, joka tukee GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä. Cookiessa käytetään LG:n Active Flash -käyttöliittymää.

Toisen korealaisvalmistajan, Samsungin, Cookieta vastaavan S5230 Star -kosketuspuhelimen on jo aiemmin kerrottu saavuttaneen 10 miljoonan rajapyykin.

LG:n odotetaan tuovan Cookielle paremmilla ominaisuuksilla varustetun seuraajan alkuvuodesta 2010.

Kommentit (1)

OJ_Ghost
OJ_Ghost

1

Tietoa kuinka Nokian kosketusnäyttöjä on myyty? Eikös sitä alkuperästä XM kosketusta oo myyty kans melko rapsakasti?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja