Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkisti 6700 classic Gold Editionin - katso kuvat uudesta kultapuhelimesta

13
Markus Lehtiniitty

Nokia julkisti 6700 classic Gold Editionin - katso kuvat uudesta kultapuhelimesta
Nokia julkisti tänään 6700 classic -puhelimestaan kullatuilla kuorilla varustetun Gold Edition -erikoismallin. Kullattujen kuorien lisäksi Gold Edition eroaa perusmallista myös kattavammalla myyntipakkauksen sisällöllään.

6700 classic Gold Editionin ruostumattomasta teräksestä valmistetut kuoret ovat pinnoitettu 18 karaatin kullalla. Lisäksi puhelimesta löytyy puhelimen kultaiseen ulkonäköön yhteensopivia taustakuvia.
6700 classic -perusmalliin nähdeen 6700 classic Gold Editionin myyntipakkauksen sisältöön kuuluvat lisäksi myös aidosta nahasta valmistettu kantopussi sekä -hihna ja kahdeksan gigatavun microSD-muistikortti.

Ominaisuuksiltaan Gold Edition vastaa perusmallia, eli siitä löytyvät muun muassa viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, 3G-tuki HSPA-datayhteyksien kera, GPS-paikannus, Bluetooth-yhteys, musiikkisoitin sekä FM-radio. Paksuutta 6700 classicilla on vain 11 millimetriä.

6700 classic Gold Editionin odotetaan tulevan markkinoille vuoden 2010 ensimmäisen neljänneksen aikana valituilla markkinoilla. Uuden kultapuhelimen verottomaksi hinnaksi Nokia kertoo 370 euroa, joka Suomen arvonlisäverolla lisättynä tarkoittaisi noin 450 euron hintaa täällä.Kommentit (13)

Eino (vahvistamaton)

1

Nokian puhelimissa ei tapahdu oikein muuta kehitystä kuin kuorien väri vaihtuu :-p

Vastaa
znake123
znake123

2

No niinpä, tuohoon tuomittu firma. Vielä huonommin menee Omenalla, ne ei saa edes tuota häiritsee valkosta vaihdettuu järkevämpään. Onneks meillä on HTC ja Samsung <3, älypuhelinten pelastajat!

Vastaa
Dollarinen (vahvistamaton)

4

@3
Tyttöystävä varmaan tykkää kun ostat joululahjan kuukausia joulun jälkeen. ;)

Vastaa
miketso
miketso

5

Oisin kuvitellu, että ois ollu suolasempi hinta kuvauksen perusteella, mutta kyllähän tuomosen avovaimolle jo vois ostaa. :)

Vastaa
damksd (vahvistamaton)

8

Mitä nyt oikein laskin niin yhden tuollaisen kuorien valmistukseen kuluu 3.6grammaa kultaa.

Vastaa
Dollarinen (vahvistamaton)

9

@6
Tuota kysymystä ilmeisesti ne Nokiallakin pohtivat.

Vastaa
Mike/78 (vahvistamaton)

11

Ihan asiallinen tuote tuohon hintaluokkaan. Monille kuitenkin riittää hyvinkin ominaisuudet, ja bonuksena vielä kiva visuaalinen uudistus.

Ihmettelen miten suomalaisilla foorumeilla jaksetaan haukkua Nokiaa.
Onko niin vaikea ymmärtää, että kovassa kansaivälisessä kilpailussa on melko mahdotonta pystyä tarjoamaan ykköstuotetta jokaiseen hintaluokkaan vuodesta toiseen. Jokaisella pidempään mukana olleella valmistajalla on hyvät ja huonot jaksonsa.
Ei tuu äkkiseltään mieleen montaa yritystä jotka ovat noin pitkään pystyneet pitämään lähes 40% markkinaosuutta koko maailman markkinoista. Ja vielä noin yleisestä kuluttaja tuotteesta kun puhelin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja