Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:ltä korjaus HD2:n pinkkiin kameraongelmaan

1
Markus Lehtiniitty

HTC:ltä korjaus HD2:n pinkkiin kameraongelmaan
HTC on julkaissut korjauksen sen uutta Windows-puhelinten HD2-huippumallia vaivanneeseen kameraongelmaan. Mielenkiintoinen kameraongelma aiheutti kuviin pinkin varjon osassa HD2-puhelimia. Kerroimme asiasta alun perin marraskuun lopulla.

Aluksi ongelman arveltiin olevan laitteisto-ongelma, mutta mitä ilmeisimmin kyseessä oli lopulta ohjelmistoon liittyvä ongelma tai ainakin ongelma, jonka pystyy korjaamaan ohjelmistopuolella.
HTC:n julkaisema korjaus kameraongelmaan on ladattavissa täältä - HTC itse kutsuu sitä "Digital Picture Enhancement" -nimellä. Korjauksen asentaminen on helppoa: .exe-päätteinen tiedosto vain kopioidaan puhelimen muistiin ja käynnistetään, jonka jälkeen seurataan puhelimen näytöllä näkyviä ohjeita.

Muun muassa GSMArena-sivuston artikkelista löytyy HD2:lla ennen ja jälkeen korjauksen otetut esimerkkikuvat, joiden mukaan ongelma näyttäisi korjaantuneen.

Kameraongelman korjauksen ohella HTC on myös julkaissut HD2:lle laajemman ROM-päivityksen, mutta se on toistaiseksi saatavilla vasta HD2:n Kreikka-, Venäjä-, Norja-, Saksa-, Espanja-, Alankomaat-, Ranska-, Tsekki-, Puola- ja Italia-versioille. Uuden päivityksen pitäisi tuoda parannuksia musiikkisoittimen toimintaan, näytön kääntöön Opera-selaimessa sekä puheluiden äänenlaatuun.

HTC HD2:n automaattitarkenteinen kamera on tarkkuudeltaan viisi megapikseliä ja sen yhteydestä löytyy kaksois-LED-kuvausvalo. Lisäksi HD2:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat valtava 4,3 tuuman kapasitiviinen kosketusnäyttö sekä Qualcomm Snapdragon -alusta yhden gigahertsin suorittimella. Hintaa HD2:lla edullisimmillaan vajaat 650 euroa. HD2:n käyttöjärjestelmä on Microsoftin Windows Mobile 6.5, jonka päälle HTC on lisännyt oman Sense-käyttöliittymänsä.

Kommentit (1)

kitevesku
kitevesku

1

HD2:n ROM-päivitys (1.48) toimii myös Suomessa myytävissä enlganninkielisissä laitteissa. Syötä sarjanumerosi HTC:n Support-sivulla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja