Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonilta tulossa kaksi kestävää GreenHeart-puhelinta: J10 ja J20

1
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonilta tulossa kaksi kestävää GreenHeart-puhelinta: J10 ja J20
Sony Ericsson tulee julkistamaan kaksi yhtiön ympäristöystävälliseen GreenHeart-sarjaan kuuluvaa puhelinta lähitulevaisuudessa. Puhelinten mallinimet ovat Sony Ericsson J10 ja Sony Ericsson J20. Aiemmin kyseiset puhelimet on tunnettu Susan- ja Sunny-kehitysnimillään.

J10:stä on vuotanut nyt julkisuuteen oheinen uusi kuva Androidin.net-sivuston kautta. Googlen Android-käyttöjärjestelmää ei uutuudesta kuitenkaan tule löytymään, vaan J10 perustuu vankasti Sony Ericssonin omalle, suljetulle käyttöjärjestelmälle.
Olemme kertoneet J10:stä ja J20:stä jo aiemminkin, jolloin ne tunnettiin vielä kehitysnimillään. Lisäksi puhelimet on nähty myös Videolla-sarjassamme videopyörityksessä.

Sekä J10 (Susan) että J20 (Sunny) tulevat kuulumaan Sony Ericssonin GreenHeart-sarjaan, mikä tarkoittaa niiden kuorten olevan valmistettu yli 50-prosenttisesti kierrätettävissä olevasta materiaalista. Tämän ohella molemmat ovat aiempien tietojen mukaisesti myös tavallista kestävämpiä, ja kestävät vettäkin ainakin roiskevesikestävyyden osalta.

J10 edustaa rakenteeltaan perinteistä patukkamallia, kun J20 on puolestaan liukukansipuhelin. Molempien puhelinten ominaisuuksiin lukeutuvat 240x320 pikslein QVGA-tarkkuuden näyttö, viiden megapikselin kamera, GPS-paikannus sekä ilmeisesti myös WLAN-yhteys.

Puhelinten julkistusaikataulusta liikkuu toistaiseksi kaksi hieman eroavaa tietoa: toisen mukaan puhelimet tultaisiin julkistamaan vielä tämän vuoden aikana, kun taas toinen tieto kertoo julkistuksen tapahtuvan vasta ensi vuoden alussa. Joka tapauksessa markkinoille uutuudet saapunevat vuoden 2010 ensimmäisellä neljänneksellä.

Kommentit (1)

Divisor
Divisor

1

"mikä tarkoittaa niiden kuorten olevan valmistettu yli 50-prosenttisesti kierrätettävissä olevasta materiaalista."

No voi elämä. Siis suomeksi jotain 50% vielä nykyisistä muovisista huonompaa "laatua" :SSSS ?!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja