Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä ovat Nokian ja Applen joululahjat

10
Markus Lehtiniitty

Tässä ovat Nokian ja Applen joululahjat
Sekä Nokia että Apple ovat mukana joulumielessä tarjoamalla sisältöä ilmaiseksi sisältökaupoistaan. Nokian kampanja on ajallisesti pitkäkestoisempi ja on jo käynnissä, kun Apple puolestaan aloittaa ilmaisen tarjoilun iTunesistaan vasta 26. joulukuuta.

Nokia tarjoaa Symbian S60 -alustan kosketuspuhelimilleen (5230, 5530 XpressMusic, 5800 XpressMusic, N97 mini, N97, X6) joulukuun loppuun asti yhden tavallisesti maksullisen sovelluksen ilmaiseksi. Parhaiten Nokian päivittäin vaihtuvista ilmaisista sovelluksista pysyy perillä Ovi by Nokian kautta Twitter-palvelussa.
Esimerkkinä tänään Nokia tarjoaa Ovi Storestaan ilmaiseksi Notebook Touch -sovelluksen, joka mahdollistaa erilaisten muistiinpanojen piirtelyn.

Muille kuin kosketuspuhelimillekin Nokia tarjoaa jotakin. Osoitteesta promotions.ovi.com/christmas löytyvän sivun kautta löytyvät kaikki Nokian Ovi Storen joulutarjoukset.

Apple puolestaan tulee 26. joulukuuta ja 6. tammikuuta välisenä aikana jakamaan päivittäin yhden ilmaisen sisältökohteen iTunes-kaupastaan. Kyseessä voi siis olla joko musiikkikappale tai iPhone-sovellus, ja yhteensä tämä Applen kampanja tulee kestämään 12 päivää.

Lisätietoa Applen iTunes-kampanjasta löytyy osoitteesta itunes12daysofchristmas.eu. Sivulla voi myös listautua saadakseen kampanjan käynnistyttyä päivittäin sähköpostiinsa muistutuksen päivän ladattavissa olevasta kohteesta.

Kommentit (10)

Dollarinen (vahvistamaton)

3

Pöh, aika köyhiä nuo Nokian lahjat verrattuna Appleen. Minä kun luulin, että Apple on näistä kahdesta se ilkeä yritys.

Vastaa
SJobs
SJobs

7

Minä toivoisin joululahjaksi sitä 8 syyskuuta tilaamaani N900:sta... On tainnut pukki vetää sen omiin liiveihinsä?

Vastaa
Jonahan
Jonahan

8

Olisikohan Applen logiikkana se että tuollaisella promootiolla iPhonen/iPod/iTouchin lahjapaketista löytävätkin saavat ilmaista sisältöä laitteisiinsa?

Vastaa
Irekkeri
Irekkeri

10

Aika köyhää on Applen joulumieli, kun lataamaan pääsee vasta joulun jälkeen. No, parempi kai myöhään kun ei milloinkaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja