Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: esittelyssä LG:n projektorilla varustettu puhelin

6
Markus Lehtiniitty

Videolla: esittelyssä LG:n projektorilla varustettu puhelin
Videoprojektorit saattavat nousta seuraavan parin vuoden aikana huippupuhelinten uudeksi vakio-ominaisuudeksi. Vielä toistaiseksi projektorilla varustetut puhelimet ovat harvinaisuuksia, ja niiden levinneisyyttä toistaiseksi kenties hidastavin on niiden koko.

Tämän päivän videonostona Videolla-sarjassamme esillä on LG:n eXpo-niminen puhelin. Kyseinen puhelin on tarkoitettu vain Yhdysvaltain markkinoille AT&T-operaattorin kautta. Se tarjoaa kuitenkin loistavan esimerkin projektoripuhelinten mahdollisuuksista. eXpossa projektori on vielä lisävaruste, ja tuo melkoisesti lisää kokoa puhelimeen kiinnitettynä ollessaan.
Lisävarusteena saatavan pikoprojektorin ohella LG eXpo:n muita tärkeimpiä ominaisuuksia ovat Microsoftin Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmä, esiin liukuva täysnäppäimistö, 3,2 tuuman kosketusnäyttö, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera sekä Smart Sensor -nimellä kutsuttu sormenjälkitunnistimen sisältävä näppäin.

PC Magazinen/PCMAG.comin videolla on pituutta vajaat kaksi minuuttia, jossa ajassa projektorin kyvykkyydestä saanee jo hyvän käsityksen.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (6)

kikuu
kikuu

2

Tätä olenkin odottanut. Jos tuo olisi normaalin puhelimen kokoinen ja projtori olisi integroitu puhelimeen, niin voisin lähteä vaikka amerikkaan hakemaan tuota.

Vastaa
bloc
bloc

3

Vähän tulee mieleen, että mitä tolla puhelimella tossa tekee. Haittaa vaan kun projektoria ei voi käyttää ilman puhelinta. Itsenäisenä laitteena tommonen miniprojektori vois olla ihan hyvä.

Ei tolla kuitenkaan mitään esitystä voi vetää kun säkkipimeessä.

Vastaa
henkka

4

Samsungiltakin löytyy jo tuonlainen kamerakännykkä!.
Ei Nokia pysy enään Samsungin ja LGeen perässä!!.
=/

Vastaa
user (vahvistamaton)

5

> Itsenäisenä laitteena tommonen miniprojektori vois olla ihan hyvä.

Markkinoilla on itsenäisiä projektoreita, ja kun monissa luureissa on video outti niin toimivat niiden kanssa mainiosti. Yllättävän valovoimaisia nuo ovat, eli ei aivan pilkkopimeää tarvita.


> Samsungiltakin löytyy jo tuonlainen kamerakännykkä.

Projektori kännyköitä on tosiaan julkistettu useampiakin eri valmistajilta, varsinainen massatuotanto vielä odottaa itseään, se tarvii kiinnostusta. tarjonta synnyttää kyllä kiinnostustakin, mutta vaatii vielä tekniikan pienenemistä ja halpenemista, vertaa esim GPS.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja