Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolan huippupuhelimesta tuli menestys Briteissäkin

5
Markus Lehtiniitty

Motorolan huippupuhelimesta tuli menestys Briteissäkin
Motorolan lippulaivamalli, joka Euroopassa tunnetaan MILESTONE:na ja Yhdysvalloissa DROID:ina, on noussut suurmenestykseksi myös brittimarkkinoilla.

MILESTONE on toistaiseksi Isossa-Britanniassa saatavilla vasta eXpansys-verkkokaupan kautta. eXpansys toi MILESTONE:n myyntiin 10. joulukuuta, ja myi koko varastonsa tämän jälkeen loppuun vain kahdessa ja puolessa tunnissa. Lisäksi eXpansys on todennut MILESTONE:n olevan sen koko 11-vuotisen historian nopeiten myynyt laite.
"Torstaina 10. joulukuuta ensimmäinen toimitus Motorola MILESTONE:ja toimitettiin Isoon-Britanniaan, eXpansys.comin yksinoikeudella myytäväksi. Kolmen tunnin sisällä tuotteen listaamisesta sivuillamme varastosta löytyväksi se myi loppuun. Tämä tekee Motorola MILETSONE:sta nopeiten myyneen laitteen verkkosivumme 11-vuotisessa historiassa, jopa iPhonea menestyksellisemmän", kertoi eXpansysin edustaja Pocket-lint-sivustolle.

eXpansys keräsi MILESTONE:n markkinoilletuloa edeltäneen viikon aikana reilusti yli 1 000 ennakkotilausta laitteesta, ja joutui kasvattamaan Motorolalta tilaamaansa puhelinmäärää kahdesti. Epävirallisten arvioiden mukaan eXpansysin kautta on kulkeutunut markkinoille jo noin 5 000-6 000 MILESTONE:a, mitä voidaan pitää hyvänä menestyksenä Motorolan Euroopan markkina-asema huomioiden.

Myös Yhdysvalloissa vastaava puhelin, jota Verizon Wireless -operaattori myy DROID-nimellä, on kerännyt kenties suurimman suosion sitten Applen iPhonen.

MILESTONE:n tärkeimpiä ominaisuuksia ovat Googlen Android 2.0 -käyttöjärjestelmä, 3,7 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö 480x854 pikselin WVGA-tarkkuudella sekä monikosketustuella, esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera kaksois-LED-kuvausvalolla ja 720x480 pikselin videokuvauksella, GPS-paikannus, Texas Instrumentsin OMAP3430-alusta sisältäen 550 megahersin ARM Cortex-A8 -suorittimen ja PowerVR SGX 530 -näytönohjaimen, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet sekä microSD-muistikorttipaikka. Mukana toimitetaan 16 gigatavun kortti.

Kommentit (5)

poppah
poppah

2

5-6000 luuria yli 80 miljoonan asukkaan markkinoilla. Mites N900 Suomessa, meniköhän sama määrä ennakkotilauksina 5 miljoonan asukkaan maassa?

Vastaa
eiphoc
eiphoc

3

Pitäähän nuo ilmaiset mainokset jostain raapia. Homma näyttää menevän vähän niin kuin elokuva-arvosteluissa. Esimerkiksi hesarissa olevan "täällä pohjantähden alla" elokuvan mainoksessa oli leffa saanut 4 tähteä forssan paikallislehdessä. Tämä Milestone juttu menee ihan samaan kategoriaan sen kanssa.

Expansysillä taisi olla vielä jonkinlainen yksinoikeus myydä tuota laitetta: http://news.softpedia.com/news/Pre-Order...UK-128189.shtml

"Expansys says that it will have the handset available exclusively in the UK, while the price tag for MILESTONE seems to have been set at £449.99, SIM-free, in line with what we've learned before about its cost."

Vastaa
kvantti
kvantti

4

Nämä isoja älypuhelimia koskevat uutiset viittaavat aivan yksiselitteisesti siihen, että ihmiset haluavat puhelimen, jossa on tietokoneen ominaisuudet, eikä tietokonetta jolla voi häthätää soittaa. Jään kiinnostuksella odottamaan tätä kilometripylvästä. Toivottavasti nimi viittaa siihen, että se on "rock solid".

Edes yrittämättä arvata, missä sarvikuonolandissa Nokia markkina-arvauksensa tekee, N900:n kohdalla meni jälleen kerran Noksun arvaus kuluttajien haluista aivan päälaelleen. Siinä meni historiallinen tilaisuus päästä takaisin älypuhelinkisan kärkisijoille ja jopa Amerikan markkinoille. Nääs, bisneskäyttäjätkin haluavat uusia leluja. Samasta syystä kuin he ajavat mersuilla ja bemareilla, koska se pidentää pen**tä.

Tästä ei voi seurata muuta, kuin pakko laskea S60-älypuhelimien hintoja dramaattisesti.

Nyt lähenee aika vähentää osakesalkusta Noksua.

Vastaa
user (vahvistamaton)

5

Luulin että tätä huippupuhelinta oli tuolta Suomeenkin tilattu ennakkoon jo jonkinmoinen määrä.

Vaikka tämä huippupuhelin uutisen myyntimmärä hehkutus on vähän yliampuva, niin hieno homma että Motorola on saanut huippupuhelintaan kuitenkin myytyä ja toivotavasti Motorolalta tulee lisää huippupuhelimia eu markkinoille, vähän vaihtelua lippulaivamalleille.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja