Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: HTC:n HD2-huippupuhelin erittäin kattavassa testissä

8
Markus Lehtiniitty

Videolla: HTC:n HD2-huippupuhelin erittäin kattavassa testissä
HTC:n tuore HD2-huippupuhelin on yksi puhelinmaailman vuoden 2009 komeimpia uutuuksia ja tämän vuoksi olemmekin kertoneet siitä varsin useasti.

HD2:ssa käytössä on Microsoftin Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmä lisättynä HTC:n omalla Sense-käyttöliittymällä. Kuten jo useasti aiemmin todettu, ovat HD2:n ominaisuuksien huippukohdat sen valtava 4,3 tuuman kapasitiviinen kosketusnäyttö 480x800 pikselin WVGA-tarkkuudella sekä Qualcommin Snapdragon-alusta tehokkaalla yhden gigahertsin suorittimella.

HD2:sta on jo aiemminkin nähtyjä useita testejä, mutta tällä kertaa esiin nostamamme testi on aivan parhaimmasta päästä toteutuksensa, selkeytensä sekä hauskuutensa ansiosta. Testissä HD2 kerää varsin paljon kehuja, ja toisaalta vain vähän miinuspisteitä - ja kokonaisuutena sen todetaankin olevan toistaiseksi paras Windows-puhelin.

Alta löytyvät videot ovat TechnoBuffalon tuotantoa. HD2:n videotesti on jaettu kahteen osaan, ja molemmat osat pituudeltaan noin kahdeksan minuuttia.


Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Anonyymi käyttäjä
psp (vahvistamaton)

1

HTC HD2 = todellinen multimedialaite... markkinoiden ylivoimaisesti upein laite, muut tulevat valovuosien päässä perässä. tällaista voi syntyä kun kuunnellaan käyttäjien toiveita ja toteutuksessa annetaan mielikuvituksen lentää.

t. osakkeenomistaja

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iphonefanboy4ever1 (vahvistamaton)

2

Paska puhelin ja todella surkea windows mobile jota ei osaa/halua käyttää erkkikään. Tekisivät jotain oikeasti hyvää.

t:osakkeen omistaja

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iKnow (vahvistamaton)

3

Ei multa löydy niin isoja taskuja, että toi mahtuisi. Pitää hommata man purse, että se ei aina unohdu himaan.

Vastaa
Bhidda
Bhidda

8

Ilmeisesti arvostelija asuu suomessa. Sen huomaa kun laitteeseen pistetään TeleFinlandin SIM-kortti ja kuvissa näkyy Karhu-olut. Myös sää-widgetissä on asuinpaikkana Turku.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja