Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: esittelyssä Samsungin kaksi erikoista Diva-tyylipuhelinta

1
Markus Lehtiniitty

Videolla: esittelyssä Samsungin kaksi erikoista Diva-tyylipuhelinta
Tämän päivän videonostonamme Videolla-sarjassa esillä ovat Samsungin tuoreet Diva-tyylipuhelimet, jotka Samsung julkisti virallisesti joulukuun alussa. Diva on Samsungin uusi tyylipuhelinten kokoelma, jota tullaan päivittämään vuosittain. Toistaiseksi Diva-puhelimia on esitelty kaksi: kosketusnäytöllinen Diva (S7070) sekä simpukkarakenteinen Diva folder (S5150).

Samsung Diva on rakenteeltaan perinteinen, TouchWiz-käyttöjärjestelmällä varustettu kosketusnäyttöpuhelin, jonka tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 2,8 tuuman resistiivinen kosketusnäyttö 240x320 pikselin QVGA-tarkkuudella, 3,2 megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth-yhteys sekä FM-radio RDS-tuella. Kyseessä on GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä tukeva kolmitaajuuspuhelin.
Samsung Diva folder on puolestaan nimensä mukaisesti simpukkarakenteinen puhelin. Diva folderin ominaisuudet vastaavat hyvin pitkälti kosketusnäytöllistä Diva-mallia, mutta Diva folderin näyttö on kooltaan vain 2,2 tuumaa eikä havaitse kosketusta. Lisäksi Diva folderista löytyy myös ulkoinen, piilotettu LED-näyttö.

Ominaisuuksien sijaan pääosassa Diva-puhelimissa onkin muotoilu, jota päästään mukavasti esittelemään alta löytyvillä kolmella videolla. Ensimmäinen videoista on Phone Arena -sivuston tuotantoa ja kaksi jälkimmäistä venäläisen Mobile-review-sivuston käsialaa ollen myös venäjänkielisiä.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja