Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: esittelyssä Synaptics-kosketusnäyttövalmistajan Fuse-konseptipuhelin

1
Markus Lehtiniitty

Videolla: esittelyssä Synaptics-kosketusnäyttövalmistajan Fuse-konseptipuhelin
Kosketusnäyttövalmistaja Synaptics on luonut yhteistyössä muutamien muiden merkittävien mobiiliteknologiayhtiöiden kanssa Synaptics Fuse -nimisen kosketuspuhelimen visiotaan esittelemään.

Synapticsin kanssa uutta puhelinta ovat olleet luomassa Texas Instruments, Immersion, TheAlloy ja The Astonishing Tribe. Synaptics Fusen kerrotaan olevan ensimmäinen konseptipuhelin, johon on integroitu useita uusia käyttöliittymätekniikoita yhteen laitteeseen: haptinen palaute, monikosketus, 3D-grafiikat kuten myös tunnistimet käytetylle voimalle, pitelylle sekä etäisyydelle.
Kosketus laajentuu Synaptics Fusessa näytön ulkopuolelle, sillä myös puhelimen sivuilta sekä takaata löytyy kapasitiiviset kosketustunnistimet. Fusessa käytetään Synapticsin ClearPad-, TouchButtons- ja NavPoint-teknologioita. Lisätietoa Fuse-konseptipuhelimesta löytyy Synapticsin lehdistötiedotteesta.

Alta löytyy kaksi lyhyttä esittelyvideota Fuse-konseptipuhelimesta. Videot ovat molemmat alkuperältään Synapticsin omia videoita. Synaptics tulee ensi vuoden alkupuolella esittelemään konseptipuhelintaan myös CES- ja Mobile World Congress -tapahtumissa.

Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (1)

mRkukov
mRkukov

1

Videossa ei siis esitellä oikeaa puhelinta vaan sitä miten sen tulisi toimia. Hauskasti liikkuu "näyttö" eri tahtiin kuin muu puhelin. ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja