Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta tulossa vieläkin edullisempi kosketuspuhelin: Corby Pop

6
Markus Lehtiniitty

Samsungilta tulossa vieläkin edullisempi kosketuspuhelin: Corby Pop
Samsungilta on tulossa vielä edullisempi versio jo itsekin edullisesta S3650 Corby -kosketuspuhelimesta (kuvassa). Edullisemman Corbyn nimi tulee olemaan Corby Pop, mutta oikeastaan kovin paljon muuta siitä ei vielä tiedetä.

Corby Popista kertoneen CellPassion-sivuston mukaan sen ominaisuuksiin pitäisi kuulua 1,3 megapikselin kamera, 22 megatavua sisäistä tallennusmuistia, FM-radio tallennusmahdollisuudella sekä 960 milliampeeritunnin akku, jonka pitäisi tarjota puheaikaa kahdeksan tuntia. Sovelluspuolelta Corby Popista pitäisi löytyä suosittujen yhteisöpalvelujen widget-sovellukset, Palringon pikaviestisovellus sekä huijauspuhelutoiminto.
Aiemmasta S3650 Corbysta löytyvät muun muassa 2,8 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö, musiikkisoitin, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth-yhteys sekä tuki neljämme GSM-taajuudelle ja GPRS- sekä EDGE-datayhteyksille. Toistaiseksi ei ole saatavilla tietoa vastaako Corby Pop näiltä osin isoveljeään, mutta esimerkiksi microSD-muistikortti on saatettu tiputtaa kokonaan pois.

Myöskään Corby Popin julkistus- tai myyntiintuloaikataulusta ei toistaiseksi ole tietoa. Tällä hetkellä saatavilla olevien tietojen mukaan Corby Popin pitäisi Intian markkinoille alle 7 000 rupian, eli 105 euron, hintaan.

Alkuperäinen Corby on ollut Samsungille erittäin suuri menestysmalli: sitä on myyty toistaiseksi noin 1,5 miljoonan kappaleen kuukausitahtia, ja yhteensä sen myynnin on kerrottu ylittäneen jo kolme miljoonan kappaleen rajan - vain siis kahdessa kuukaudessa. Vain kosketusnäytön sisältävän Corbyn lisäksi Samsung on esitellyt myös muun muassa CorbyTXT- ja CorbyPRO-puhelimet. Lisäksi S3650 Corbysta on tulossa WLAN-yhteydellä varustettu S3650W-malli, sekä myös hyvin samankaltainen, mutta hieman paremmilla ominaisuuksilla varustettu M5650 Lindy.

Mielenkiintoisena huomiona on Corby Popin nimi, sillä myös toisella korealaisvalmistajalla, LG:llä, on mallistossaan GD510 Pop -niminen malli.

Kommentit (6)

Ibanez90
Ibanez90

1

Viimeisessä lauseessa: "sillä myös ttoisella korealaisvalmistajalla," "EDHE-datayhteyksille"

Poista toinen t ja muuta edhe edgeksi :) Sori huomauttaminen mutta puhelinvertailu.comin taso on niin huippua ettei tuommoisia virheitä sallita :)

Vastaa
msly
msly

4

@1.

Korjattu.

@2.

Puhelimen saa asetettua helposti soimaan, jotta siihen voi ikään kuin vastata, ja näin huijata tien ulos ikävistä tilanteista. :) Melko turha, mutta vekkuli toiminto siis.

Vastaa
johtaja59
johtaja59

6

Tuossa alkaa olla jo hinta sen verran kohdallaan että voisi huvikseen ostaa testeille. Ei siinä paljoa kuitenkaan myydessä häviä, jos ei olekkaan tyytyväinen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja