Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: lisää Nokia N900:n tarkastelua

4
Markus Lehtiniitty

Videolla: lisää Nokia N900:n tarkastelua
Videolla-sarjassamme on tänään vuorossa Nokian Maemo 5 -käyttöjärjestelmään perustuvan N900:n tarkastelun luvattu toinen osa. Pari päivää sitten nostimme esiin kyseisen kaksiosaisen testin ensimmäisen osan.

Alta löytyvän videon takana on TechnoBuffalon Lasse Pulkkinen. Kuten aina, on video erittäin miellyttävää ja rentoa katseltavaa. Pulkkisen videotestit ovat aivan parhaimmistoon luketuvia asiantuntemuksen ohella myös selkeytensä, tyylikkyytensä, nopean temponsa sekä hauskojen pikkuvitsiensä ansiosta.
Plussaa N900 kerää Maemo 5 -käyttöjärjestelmästä, nopeudesta, kustomointimahdollisuuksista sekä kamerasta. Laitteen negatiivisimpia puolia puolestaan ovat käyttö yhdellä kädellä, rajoittunut vain 3-rivinen täysnäppäimistö sekä koko. Kokonaisarvosanakseen N900 kerää 8,0.

N900:aa kuvaillaan hieman vielä kesken olevaksi työksi, jota se onkin. Tulevat päivitykset, joiden pitäisi tuoda mukanaan muun muassa Ovi Store ja laajempi pystynäyttötilan tuki tulevat kuitenkin parantamaan tilanneta.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (4)

capuzino
capuzino

3

@1.'Piilovi***lua applelle kun kuvissa näkyy Apple iPhone ja kädessä on puukko :D'

Mutta eikös siitä voisi kuvitella että N900 aiotaan todella tehdä iPhonen tappaja, kun kuvakin on N900 otettu (kait)? :)

Vastaa
cyka
cyka

4

Hienolta vaikuttaa.

Testin ainoat miinukset:
- Single hand usability: helpottuu päivityksen myötä
- Limited 3 raw Keyboard: Ei tietoa tuleeko muutosta
- Size: on pienempi laite tarjolla ensi vuonna

Kaikin puolin mielenkiintoinen vaihtoehto. Kilpailu vaan kovemmaks laitevalmistajille :) HyväHyvä

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja