Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen tulevassa puhelimessa ei monikosketusta

3
Markus Lehtiniitty

Googlen tulevassa puhelimessa ei monikosketusta
Googlen tulossa olevasta omasta puhelimesta on jälleen tarjolla hieman uusia tietoja. Aiemmin olemme kertoneet puhelimesta neljään otteeseen: Google vahvisti: oma puhelin olemassa - tässä kaikki tiedot, Googlen puhelimesta tihkuu lisätietoa - pysyy yhä mysteerinä, Google-puhelintarina jatkuu - uusia kuvia ja tietoja myynnistä ja Google haki tavaramerkkiä puhelimensa Nexus One -nimelle, video puhelimesta esiin.

Tuoreita tietoja Googlen puhelimesta on tuonut esiin tnkgrl Mobile -blogi. Merkittävin uusista tiedoista on, että Googlen Nexus One -puhelin ei tule sisältämään monikosketusominaisuuksia. Näin on, vaikka sekä itse laite että käyttöjärjestelmä monikosketusta luultavasti tukevatkin. Monikosketusta ei tulla aktivoimaan ilmeisesti patentteihin ja oikeudellisiin kysymyksiin liittyvien syiden vuoksi.
Lisäksi tnkgrl kertoo myös, että Nexus One on erittäin nopea (nopeampi kuin Motorolan DROID/MILESTONE), erittäin ohut sekä paremman näköinen luonnossa kuin kuvissa. Näytön kerrotaan olevan luultavasti OLED-tekniikkaan perustuva tarkkuuden ollessa 480x854 pikseliä. Vanhaa tietoa on myös, että laitteesta tulee löytymään tuki T-Mobile-operaattorin, muttei AT&T:n Yhdysvalloissa käyttämille 3G-taajuuksille.

Erillistä kameranäppäintä ei Nexus Onesta löydy ja kameran käyttöliittymä on vastaava kuin Motorolan DROID:isa. Lisäksi ainakin testilaitteiden mukana toimitetaan neljän gigatavun muistikortti ja akun kapasiteetti on 1 400 milliampeerituntia.

Aiempien tietojen perusteella Googlen puhelimen julkistuksen voidaan odottaa tapahtuvan muutaman seuraavan viikon aikana. Silloin varmasti saadaan lisävaloa myös kenties suurimpiin laitetta ympäröiviin kysymyksiin, eli miksi Google on oman puhelimen päättänyt tehdä ja miten Googlen Android-kumppanit tulevat asiaan suhtautumaan.

Kommentit (3)

Ralle (vahvistamaton)

1

Harmi kun ei tule virallisesti monikosketustukea, mutta kyllä tuohon joku hakkeri sellaisen pian virittää.

Yleisesto ottaen kyllä outoa, että Google julkaisee oman puhelimen. Olisi pysynyt vain käyttisvalmistajana.

Vastaa
Whiitzer
Whiitzer

2

"Erillistä kameranäppäintä ei Nexus Onesta löydy ja kameran käyttöliittymä on vastaava kuin Motorolan DROID:isa."

Pitäisikö jokaisen tietää, että minkälainen kameran käyttöliittymä on Motorolan DROID:ssa...?
Olisi mukava tietää, koska kyseistä asiaa on käytetty uutisessa ja täten olettaen jokaisen tietävän asian.

Vai olenko totaalisesti tipahtanut kehityksestä ?

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

3

@2

Et ole tipahtanut kehityksestä. Itse ihmettelin ihan samaa vaikka päivittäin uutisia seurailen :D On muuten iPhonella otettu kuva ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja