Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Espresso tuo mukanaan päivitetyn Sensen?

2
Markus Lehtiniitty

HTC Espresso tuo mukanaan päivitetyn Sensen?
HTC:lta on tietojen mukaan tulossa ensi vuoden aikana uusi Espresso-niminen, Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin. Nyt julkisuuteen on vuotanut kuvia väitetystä Espresson ROM-ohjelmistosta, jonka yhteydssä on samalla tullut esiin myös päivitetty HTC Sense -käyttöliittymä.

Toistaiseksi saatavilla olevat tiedot Espressosta ovat hyvin heikkoja, ja (kehitys)nimen sekä käyttöjärjestelmän ohella siitä tiedetään vain, että ominaisuuksiin pitäisi lukeutua QWERTY-täysnäppäimistö, tarkkuudeltaan 320x480 pikselin kosketusnäyttö sekä perinteinen 528 megahertsin Qualcomm-suoritin. Ominaisuustietojen perusteella Espresson voi odottaa sijoittuvan ennemminkin keski- kuin huippuhintaluokkaan.
Kuvat Espresson ROM-ohjelmistota toi esiin italialainen HDblog.it-sivusto, jonka artikkelista löytyy lisää kuvia tähän liitettyjen ohella. Kuvat paljastavat muutamia eroja ja mahdollisia uudistuksia, joita HTC:n Sense-käyttöliittymään on jatkossa tulossa. Yksi selkeimmistä eroista ovat uudistuneet valikkokuvakkeet - kuvat on nyt laatikoitu. Lisäksi alapalkkiin on myös ilmestynyt People-sovelluksen kuvake.

Espressosta pitäisi löytyä Android 2.1 -käyttöjärjestelmäversio, ja tuoreissa kuvissa nähty Sense-käyttöliittymä mitä todennäköisimmin tulee löytymään myös ainakin HTC:n kaikista muista Android 2.1:lla varustetuista Sense-puhelimista.

HTC:n alkuvuoden 2010 mallistoa on aiemmin vuotanut myös Espresson ohella laajasti julkisuuteen. Helmikuun puolessa välissä järjestettävässä Mobile World Congress -tapahtumassa HTC:ltä odotetaan useiden uutuuspuhelinten julkistuksia.

Kommentit (2)

Stonik
Stonik

1

Aloitusnäyttö on ihan mukava edelleen, mutta onko tuo sovellusvalikko ihan pakko kopioida iPhonesta? Ja tuo laatikointi ei ainakaan omaan silmään näytä kovinkaan viehättävältä.

Plussaa kuitenkin siitä, että noista kuutioiden pyörittelyistä on onneksi päästy jo eroon...

Vastaa
Jani (vahvistamaton)

2

Aloitusnäyttö näyttää minustakin ihan ok:lta lukuunottamatta läpinäkyviä ikoneita. Läpinäkyvyyden kanssa tulisi olla tarkkana koska sekavan taustakuvan kanssa tulee vaikutelma, että kaikki on sekavaa.

Sovellusvalikko ei miellytä silmääni. Tuskin osaisin tehdä itse parempaa, mutta ammattilaisten pitäisi osata.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja