Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Nokia E72 ulos laatikosta vasaran avulla

10
Markus Lehtiniitty

Videolla: Nokia E72 ulos laatikosta vasaran avulla
Nokia on järjestänyt WOMWorldin kautta E72 Responsiveness Challenge -nimisen haasteen, jonka kautta tarkoituksena on ollut promota hiljattain markkinoille saapunutta Nokia E72 -älypuhelinta.

E72 on käytännössä suora seuraaja Nokian aiemmalle ja erittäin suositulle E71-mallille, johon nähden E72 tarjoaa niin uudistuneen muotoilun kuin myös paremmat ominaisuudet. Suomessa E72 saapui markkinoille marraskuun puolen välin tienoilla.
WOMWorldin haasteeseen mukaan valituille 20 henkilölle lähetetiin E72-puhelimet läpinäkyvässä, mutta lukitussa laatikossa. Laatikon avaamiseen tarvittavan koodin keksimiseksi aiemmin toisiaan tuntemattomien henkilöiden piti tehdä yhteistyötä. Valitettavasti pestaola.gr-sivuston vastaanottama laatikko ei kuitenkaan avautunut oikealla koodillakaan, minkä johdosta laatikon avaamisessa jouduttiin turvautumaan järeämpiin konsteihin.

Alta löytyvällä noin kahden ja puolen minuutin mittaisella videolla E72:n sisältävä muovilaatikko avataankin väkivaltaisesti vasaran avulla.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (10)

qwert666
qwert666

4

Melkoisen nössöä vasaran käyttöä, eikä tuo puhelimen muotoilukaan olo mitään huikeaa. Vois sanoa että ruma..

Vastaa
bfr
bfr

5

Jeps, otsikon perusteella odotti jotain leka-täystuho-mallia mutta menikin kevyeksi pikku nakutteluksi. pyh :(

Vastaa
Irekkeri
Irekkeri

8

Hyvät naurut tästä videosta sai :D Ja on kyllä tyylikäa puhelin. Muotoilun puolesta valmis pohja seuraavalle kosketusnäyttöpuhelimelle. Saa design-fanit kusta hunajaa

Vastaa
brKhBsDPdnHxmg (vahvistamaton)

10

ThatÂ’s really srhwed! Good to see the logic set out so well.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja