Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen Nexus One -puhelimesta uusia kuvia ja video

3
Markus Lehtiniitty

Googlen Nexus One -puhelimesta uusia kuvia ja video
Googlen oman puhelimen, jonka myyntinimeksikin on hyvin todennäköisesti tulossa Nexus One, julkistuksen ja markkinoilletulon odotetaan tapahtuvan aivan ensi vuoden alussa. Joidenkin aiempien huhujen mukaan puhelimen myynti alkaisi jo 5. tammikuuta, mutta näin pikaisiin aikatauluihin kannattaa kuitenkin suhtautua varauksella ennen varmempien tietojen ilmaantumista.

Nexus Onesta tiedetään jo oikeastaan kaikki tietämisen arvoinen - olemme aiemmin kertoneet puhelimesta jo viiteen eri otteeseen:
-Google vahvisti: oma puhelin olemassa - tässä kaikki tiedot
-Googlen puhelimesta tihkuu lisätietoa - pysyy yhä mysteerinä
-Google-puhelintarina jatkuu - uusia kuvia ja tietoja myynnistä
-Google haki tavaramerkkiä puhelimensa Nexus One -nimelle, video puhelimesta esiin
-Googlen tulevassa puhelimessa ei monikosketusta
Nyt Nexus Onest on kuitenkin jälleen saatu julkisuuteen uusia kuvia sekä tällä kertaa jälleen myös lyhyt video. Uusien kuvien ja videon takana on Phillip Meredith, joka toi ne esiin Twitterin kautta.

Mielenkiintoisinta alta löytyvissä kuvissa lienee HTC:n nimen löytyminen akusta. Puhelimen kansista ei HTC:n nimeä sentään löydy, mutta ainakin vielä toistaiseksi akusta löytyy siis myös puhelimen valmistajan nimi.

Nexus Onesta löytyy luonnollisesti Googlen Android-käyttöjärjestelmä, ja se tulee myös olemaan yksi mielenkiintoisimpia Android-puhelimia toistaiseksi. Jo ominaisuuksienkin perusteella se sitä olisi, mutta Nexus Oneen oman kiistämättömän lisänsä tuo myös sen Google-brändäys sekä tietenkin kysymykset, miksi Google on oman puhelimen tielle päättänyt lähteä.

Nexus Onen tärkeimmät ominaisuudet ovat Android 2.1 -käyttöjärjestelmäversio, 3,7 tuuman kapasitiviinen AMOLED-kosketusnäyttö, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera sekä Qualcomm Snapdragon -alusta tehokkaalla yhden gigahertsin suorittimella.

Kommentit (3)

cyka
cyka

2

@1
Jos huhu (olen kuullut muualtakin samaa) on totta, niin varmaan muut valmistajat jotka lähti tähän Anderoidiin mukaan on aika vittuuntuneita.

Lopputulos olisi, että heillä ei varaa subisidointiin (mikä lie Suomeksi), ja samalla tai huonommalla raudalla vaikeaa kilpailla jos hintaero joku 100-300 € O_o

Mielenkiintoista, mielenkiintoista...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja