Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolan tulevista Android-puhelimista lisätietoa Kiina-versioiden kautta

4
Markus Lehtiniitty

Motorolan tulevista Android-puhelimista lisätietoa Kiina-versioiden kautta
Motorolan tulossa olevista Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustetuista puhelimista on saatu uusia tietoja esiin kiinalaisten versioiden tarkkojen tietojen myötä. Tulevat Android-puhelimet tunnetaan kehitysnimillä Sholes Tablet ja Zeppelin, ja olemme kertoneet niistä jo aiemminkin.

Sholes Tablet tunnetaan Kiinassa XT701-mallinimellä (oheisessa kuvassa vasemmalla). Kyseessä on käytännössä näppäimistötön versio Motorolan tämän hetken DROID/MILESTONE-lippulaivamallista. Motorolan omien sivujen mukaan XT701:n ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa Android 2.0 -käyttöjärjestelmä, 3G/WCDMA- ja HSPA-tuet, 3,7 tuuman kosketusnäyttö 480x854 pikselin tarkkuudella, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera ksenonsalamalla, GPS-paikannus, microSD-muistikorttipaikka, FM-stereoradio, asianmukaiset tunnistimet, WLAN- ja Bluetooth 2.1+EDR -yhteydet sekä 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.
Aiemmin Sholes Tabletin osalta on huhuttu myös kahdeksan megapikselin kameraa, mutta Kiinan versio siis ainakin tarjoaa vain saman kuin DROID/MILESTONE, eli viisi megapikseliä. Mahdollisesti länsimaiden versio samasta puhelimesta sisältää kuitenkin kahdeksan megapikselin kameran. Mielenkiintoisen puhelimesta tekee myös sen epäsymmetrinen muotoilu.

Zeppelin puolestaan vaikuttaisi ainakin Kiinan asussaan olevan sekä CDMA- että GSM-verkkoja tukeva kaksitoimipuhelin, eikä ainakaan verkkotueltaan samanlaisena versionaan tule Eurooppaan rantautumaan. Zeppelinin Kiinan mallinimi on XT800 (oheisessa kuvassa oikealla). Yhdysvaloihin Zeppeliniä/XT800:aa on huhuttu myös Titanium-nimellä. Sen ominaisuudet ovat hyvin pitkälle yhteneväiset edellä lueteltujen XT701:n ominaisuuksien kanssa, mutta ksenonsalama on vaihtunut kaksois-LED-kuvausvaloon ja lisäksi XT800:n yhteydessä mainitaan myös HDMI-ulostulo (720p), älykäs melunvähennystoiminto sekä sisäänrakennettu kompassi.

Tosin myös Sholes Tabletista, eli XT701:stä, on aiemmin huhuttu löytyvän myös HDMI-ulostulo.

Lisäksi oheisesta kuvasta keskeltä löytyvä malli tullaan tuntemaan Kiinassa MT710-nimellä. Se kuitenkin tullee jäämään lähinnä vain Kiinaan tarkoitetuksi malliksi. Kyseessä on China Mobilelle räätälöidyllä OPhone-alustalla varustettu puhelin, joka tukee myös kiinalaista 3G:tä, eli TD-SCDMA:aa. Lisätietoa MT710:stä löytyy Motorolan Kiinan sivuilta.

Motorola XT701:n ja Motorola XT800:n tiedto on sittemmin jo poistettu Motorolan omilta sivuilta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Ralle (vahvistamaton)

1

Lupaavalta vaikuttaa :) Ensi vuonna löytyy jokaiselle jotakin puhelinvalikoimasta. Toivottavasti Motorola saisi puhelimiinsa oled-näyttöjä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja