Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraako suosittua LG Cookie -kosketuspuhelinta LG Muffin?

1
Markus Lehtiniitty

Seuraako suosittua LG Cookie -kosketuspuhelinta LG Muffin?
LG:n edullinen ja vahvasti menestynyt Cookie-kosketuspuhelin saattaa saada seuraajan LG Muffinista - keksiä seuraisi siis tässä tapauksessa muffinnssi. Asiasta on kertonut Phone Arena -sivusto, joka oli vastaanottanut oheiset kaksi kuvaa.

Vasemmalta löytyvän kuvan pitäisi toistaiseksi saatavilla olevien tietojen mukaan karkeasti kuvastaa tulevan Muffin-mallin ulkonäköä. Jutun lopusta löytyvä kuva puolestaan paljastaa väitettyjä keskeisiä tietoja Muffinin, jonka perään voidaan lisätä myös KP900-mallikoodi, ominaisuuksista.
Muffinista löytyisi siis kolmen tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö, mikä ei olisi kovin yllättävää. Yllätyksellistä sen sijaan olisi, jos mukana todellakin toimitettaisiin stylus-kynä - tämä on erikoista kapasitiviisella näytöllä varustettujen puhelinten osalta, ja muutenkin melko outoa. Lisäksi tiedot kertovat myös S-Class-käyttöliittymästä, viiden megapikselin automaattitarkenteisesta kamerasta, 3G-, HSDPA- ja WLAN-yhteyksistä sekä Dolby Mobile -äänentoistotuesta.

Alta löytyvä kuva vaikuttaisi olevan peräisin LG:n jonkin tilaisuuden esitysmateriaalista eikä herätä mitään erityisiä epäilyjä aitoudesta. Piirretyllä puhelinkuvalla tietojen vuotaja puolestaan saattaa suojautua kiinnijäämiseltä, sillä piirrosta on toki kunnon kuvaan verrattuna käytännössä mahdotonta jäljittää. Tulevan Muffinin tyyli saattaa muistuttaa LG:n aiemmin julkistettua GD510 Pop -puhelinta.

Muutamina eri versioina myytävä Cookie-kosketuspuhelin on ollut LG:lle suuri myyntimenestys - niitä on mennyt kaupaksi jo yli 10 miljoonaa kappaletta. Lisäksi LG:n edustaja on jo aiemminkin todennut seuraajan olevan tulossa alkuvuodesta - ja Muffin saattaisi hyvinkin olla tämä seuraaja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Abexi
Abexi

1

En ole mikään ammattilainen kuvankäsittelyssä, mutta jotenki kuvat näyttävät niin halvoilta että joku vain vähän pilaillut.

Syön toki sanani jos muffinssi oikeasti tulee.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja