Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: miten avataan Nokia N900:n sisältävä mystinen musta laatikko?

3
Markus Lehtiniitty

Videolla: miten avataan Nokia N900:n sisältävä mystinen musta laatikko?
Nokian erikoiset laatikkomainoskikat saavat jatkoa. Eilen kerroimme Nokian E72 Responsiveness Challengeen liittyneestä ongelmallisesta lukitusta laatikosta, joka videolla jouduttiin lukon rikkoutumisen vuoksi avaamaan vasaran avustuksella. Tänään vuorossa on puolestaan Nokia N900:n sisältävä mystinen, musta laatikko.

Jutun lopusta löytyvällä tracyandmatt.co.uk-sivuston lähes 20-minuuttisella videolla avataan erittäin mielenkiintoinen N900 Hackerbox PR -laatikko. Kiiltävänmustan laatikon antama ensivaikutelma on hyvin minimalistinen - lähinnä sen ulkokuoresta löytyy vain microUSB-liitäntä. Laatikko onkin tarkoitus avata "hakkeroimalla", mikä tapahtuu liittämällä laatikko kaapelilla tietokoneeseen ja syöttämällä oikea komentoriviltä oikea komento.
Onneksi laatikon avaamiseen tarvittava komento on varsin helppo. Komennon syöttämisen jälkeen laatikko aukeaa komeasti savuefektin kera.

Nokia on viime aikoina nostanut erilaisia verkkovideoita omassa markkinoinnissaan yhä enemmän esille, ja PR-puolen osalta uusi suuntaus näyttäisi olevan erilaiset laatikkoarvoitukset. Jollei muuta, niin Nokia on valinnut ainakin hyvin omaperäisen suunnan.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (3)

perhana
perhana

3

lol aika hyvä tuo kommentti näppäimistöstä, suomennettuna jotakuinkin, "ihan ok, mutta ei yhtä hyvä kuin muilla"

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja