Samsungilta tulossa merkittävä päivitys Omnia HD -Symbian-puhelimelle

1
Markus Lehtiniitty

Samsungilta tulossa merkittävä päivitys Omnia HD -Symbian-puhelimelle
Samsungilta on tulossa merkittävä ohjelmistopäivitys sen Symbian-alustalla varustetulle kosketusnäytölliselle i8910 Omnia HD -älypuhelimelle. Asiasta on kertonut muun muassa Engadget-blogi.

Engadgetin mukaan tulevan päivityksen pitäisi tuoda mukanaan parannuksia selaimen toimintanopeuteen uuden WebKit-ytimen ansiosta, parannetun grafiikkamoottorin pitäisi tehdä multimediakäytöstä aiempaa sujuvampaa, ja lisäksi valikoiden selauksen pitäisi muuttua kineettiseksi.

Lisäksi Engadget kertoo, että päivityksen saatavilletulon pitäisi lähteä liikkeelle Isosta-Britanniasta ensi kuussa, minkä jälkeen saatavuuden odotetaan asteittain laajenevan kattamaan myös muita variantteja.

i8910 Omnia HD:n tärkeimpiin ominaisuuksiin lukeutuvat siis 3,7 tuuman kapasitiivinen AMOLED-kosketusnäyttö, kahdeksan megapikselin automaattitarkenteinen kamera HD-tason 720p-videokuvauksella, 8 tai 16 gigatavua sisäistä tallennusmuistia, microSD-muistikorttipaikka, 3G-, HSPA-, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet sekä GPS-paikannus. Puhelimessa käytetään Symbian-käyttöjärjestelmää sekä S60 5th Edition -alustaa.



Teknisiltä ominaisuuksiltaan Omnia HD on yhä aivan Symbian-puhelinten kärkiluokkaa myös Nokian puhelimet huomioiden, mutta Samsung ei ole tähän asti pitänyt huippumallistaan huolta riittävän hyvin esimerkiksi ohjelmistopäivityksiä julkaisemalla, vaan se on jäänyt Samsungin mallistossa hieman paitsioon. Nyt Omnia HD:lle on tulossa tärkeitä päivityksiä, kärjessä kineettinen selaus, jotka tulevat parantamaan sen tarjoamaa käyttökokemusta mitä luultavimmin melkoisesti.

Omnia HD on myös aikoinaan vieraillut testipenkissämme ja hiljattain siitä julkistettiin kullattu Omnia HD Gold Edition -erikoismalli.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.