Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: viisi minuuttia Googlen Nexus One -puhelinta

2
Markus Lehtiniitty

Videolla: viisi minuuttia Googlen Nexus One -puhelinta
Googlen tulevan Nexus One -puhelin pysyy otsikoissa päivästä toiseen - ja ihan syystäkin, onhan Googlen mukaantulo omalla brändillä varustetulla puhelimella puhelinmarkkinoilla erittäin merkittävä asia. Tänään Nexus One esiintyy Videolla-sarjassamme. Aiemmat juttumme Googlen puhelimesta löytyvät arkistostamme "nexus one" -haulla.

Lyhyitä videoita Nexus Onesta on nähty aiemminkin, mutta tänään esiin nostamallamme videolla on pituutta viitisen minuuttia ja videolla esitellään melko kattavasti Nexus Onen Android 2.1 -käyttöliittymää. Kyseessä on siis ensimmäinen hieman kunnollisempi video Googlen tulevasta puhelimesta.
Googlen on aiemmin odotettu julkistavan ja tuovan Nexus Onen markkinoille jo aivan alkuvuodesta 2010, joten jotain virallistakin uutuudesta saatetaan kuulla jopa jo kahden seuraavan viikon aikana.

Uuden videon ohella Nexus Onen ympäriltä on tarjolla myös muuta uutta: suuren Gizmodo-blogin Jason Chen on julkaissut omat ensikokemuksensa laitteesta päästyään hieman testaamaan sitä. Lisäksi htcnexusone.net-sivusto on esitellyt muutamia uusia kuvia, joissa Nexus One esiintyy joko HTC:n Heron tai Applen iPhonen rinnalla.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (2)

D00mer
D00mer

2

@1
eiköhän se oli vain ajasti kiinni että heron romin(sense ui) saisi laitettua melkeimpä mikä androidi luurin pääle

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja