Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung C3510 Corby POP nyt puolivirallinen

2
Markus Lehtiniitty

Samsung C3510 Corby POP nyt puolivirallinen
Samsung on nyt jo puoliksi virallistanut tulevan, erittäin edullisen C3510 Corby POP -kosketuspuhelimensa tuomalla sen tuotetiedot esille Intian sivuilleen. Virallisesti lehdistötiedotteen kera Samsung ei kuitenkaan ole Corby POP:ia vielä toistakseksi julkistanut.

Corby POP tulee olemaan hieman karsittu versio Samsungin erittäin suositusta S3650 Corby -kosketuspuhelimesta, joka on myös jo Suomen markkinoilla. Kokonaisuudessaan Corbyn myynti ylsi yli kolmeen miljoonaan kappaleeseen vain kahdessa kuukaudessa markkinoille saapumisesta.
Aiempien tietojen perusteella Corby POP:in ominaisuuksiin pitäisi lukeutua ainakin 1,3 megapikselin kamera, 22 megatavua sisäistä tallennusmuistia, FM-radio tallennusmahdollisuudella, suosittujen yhteisöpalvelujen widget-sovellukset sekä 960 milliampeeritunnin akku, jonka pitäisi tarjota puheaikaa kahdeksan tuntia. Lisäksi puhelimesta löytyy myös 2,8 tuuman kapasitiviinen kosketusnäyttö, musiikkisoitin ja Bluetooth-yhteys. Alkuperäiseen Corbyyn verrattuna Corby POP:in kameran tarkkuus on heikompi, minkä ohella esimerkiksi microSD-muistikorttipaikka on ilmeisesti pudotettu pois. Lisäksi Corby POP eroaa myös muotoilultaan Corbysta.

Corby POP:in on toistaiseksi kerrottu saapuvan markkinoille vain Intiassa alle 7 000 rupian, eli 105 euron, hintaan. Saatavuus tullee laajentumaan vaiheittain myös muille markkinoille - tarkempia tietoja tämän osalta ei kuitenkaan toistaiseksi ole.

Corby POP:in ja alkuperäisen perus-Corbyn ohella Corby-mallistoon kuuluvat myös Corby PRO ja Corby TXT. Lisäksi Samsung on tuomassa S3650 Corbystä markkinoille WLAN:illa ryyditetyn S3650W-mallin, minkä ohella Corbyn yläpuolelle mallistoon julkistettiin hiljattain hieman kehittyneempi M5650 Lindy -kosketuspuhelin.

Suomessa Gigantti tarjosi S3650 Corbya hiljattain tarjouksessa rajoitettuna eränä jopa vain 129 eurolla. Corbyn yleinen hintataso Suomessa liikuu 135-150 eurossa.

Kommentit (2)

Dollarinen (vahvistamaton)

1

Tuntuu Nokialla ja Samsungilla olevan kova kisa kumpi saa halvemman mutta samalla houkuttelevamman puhelimen markkinoille.

Vastaa
Irekkeri
Irekkeri

2

Houkuttelevuudesta enää tietoakaan noilla spekseillä. Toki jos ei puhelimelta vaadi muuta kuin kosketusnäyttöä, on tämä suositeltava ostos.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja