Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Bluetooth-näppäimistö Apple iPhonen kaveriksi

3
Markus Lehtiniitty

Videolla: Bluetooth-näppäimistö Apple iPhonen kaveriksi
Langattomista lisänäppäimistöistä voi jatkossa yhä suuremmissa määrin muodostua osa mobiilia käyttökokemusta laitteiden ominaisuuksien monipuolistuessa ja muuttuessa yhä enemmän tietokonemaisemmiksi.

Tänään esiin nostamallamme videolla esitellään Apple iPhonen ja Applen Bluetooth-näppäimistön yhteistoimintaa. Apple ei itse tällaista ainakaan toistaiseksi vakiona mahdollista, vaan videolla nähtävä ratkaisu vaatii iPhonen lukitusten murtamisen ("jailbreak"). Bluetooth-näppäimistölle tuen tuova BTstack Keyboard -sovellus on saatavilla Cydia-sovelluskaupasta viiden dollarin hintaan.
BTStack-sovellus vaikuttaisi toimivan erittäin hyvin - näppäimistö on käytettävissä useissa sovelluksissa ja toiminta on erittäin sulavaa. Useamman näppäimen erikoiskomennoille ei tosin vielä toistaiseksi löydy.

Alta löytyvän yksittäisen käyttäjän YouTube-palvelun lataaman videon ohella myös Engadget-blogi on käsitellyt asiaa omalla, kenties selkeämmällä videollaan. Kyseinen video ei kuitenkaan ole liitettävissä, joten valitsimme alle kyseisen pidemmän videopätkän.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (3)

Peksi (vahvistamaton)

1

Ja N900 puhelimessahan tuo toimii ilman sen suurempia kikkailuja myös. Ja siinä toimii myös bt hiiri ym. ohjaimet kuten wiimote.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja