Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: HTC:n tuleva päivitetty Sense-käyttöliittymä esillä

1
Markus Lehtiniitty

Videolla: HTC:n tuleva päivitetty Sense-käyttöliittymä esillä
HTC on tuomassa tulevissa Googlen Android-käyttöjärjestelmään perustuvissa puhelimissaan uudistuksia yhtiön puhelimista tuttuun Sense-käyttöliittymään. Olemme kertoneet uudistuksista jo aiemminkin kuvien muodossa, mutta nyt uudistuneesta käyttöliittymästä on tullut tarjolle myös videomateriaalia.

Tiedot käyttöliittymän uudistumisesta vuotivat julkisuuteen HTC:n tulevan Espresso-nimellisen puhelinmallin ROM-tiedoston mukana. Yksi selkeimmistä tulossa olevista eroista ovat uudistuneet valikkokuvakkeet - kuvat on nyt laatikoitu. Lisäksi alapalkkiin on myös ilmestynyt People-sovelluksen kuvake.
HTC:n alkuvuoden 2010 puhelinmallisto on jo aiemmin suurilta osin vuotanut julkisuuteen. Uusia puhelimia on HTC:ltä mahdollisesti tulossa tammikuussa CES-messuilla sekä ainakin helmikuussa Mobile World Congress -tapahtumassa.

Alta löytyvällä videolla Espresson ROM-tiedosto on asennettu jo tuttuun Hero-malliin. Videon on YouTube-palveluun ladannut nimimerkillä beanie169 esiintyvä käyttäjä.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (1)

jeesus-setä (vahvistamaton)

1

tätä on odetettu, nyt voi ostaa puhelime, mutta ensiksi pitää odottaa seuraavaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja