Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google-puhelimen hinta paljastui

5
Markus Lehtiniitty

Google-puhelimen hinta paljastui
Googlen 5. tammikuuta julkistettavan oman Nexus One -puhelimen hinta on nyt paljastunut. Puhelimella tulee olemaan hintaa 529,99 dollaria ilman liittymää ja 179,99 dollaria kahden vuoden liittymäsopimuksella. Kaikissa tapauksissa puhelin tulee olemaan operaattorilukitsematon. Uusista tiedoista kertoi ensimmäisenä Gizmodo-blogi.

Google tulee myymään puhelinta itse suoraan kuluttajille verkossa osoitteessa google.com/phone. Tietojen mukaan puhelinta tullaan tarjoamaan tätä kautta myös Yhdysvaltojen ulkopuolelle. Euroissa puhelimen 530 dollarin hinta tarkoittaisi 370 euroa, mutta hinta voi olla eri Euroopan markkinoille tai hintaan voidaan lisätä esimerkiksi toimituskuluja.
Yhdysvalloissa puhelimen yhteydessä tullaan myös myymään T-Mobilen 79,99 dollarin Even More -liittymän kanssa, jolloin puhelimesta joutuu oston yhteydessä maksamaan vain 179,99 dollaria. Liittymäsopimus on pituudeltaan kaksi vuotta. T-Mobilen aiempienkin asiakkaiden tulee vaihtamaan kyseiseen liittymään saadakseen puhelimen subventoituna.

Lisäksi toistaiseksi saatavilla olevat tiedot kertovat, että yhden Google-tilin kautta voi ostaa korkeintaan viisi Nexus One -puhelinta. Puhelimiin on tarjolla myös personointimahdollisuus haluamansa kahden rivin tekstinpätkän muodossa. Lisävarusteena Nexus Onelle tarjotaan pöytä- ja autolataustelineitä 39,99 ja 49,99 dollarin hintaan.

Nexus One on toistaiseksi paras Android-puhelin ominaisuuksiltaan. Nexus Onen tärkeimmät ominaisuudet ovat ennakkotietojen mukaan Android 2.1 -käyttöjärjestelmäversio, 3,7 tuuman kapasitiviinen AMOLED-kosketusnäyttö, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera sekä Qualcomm Snapdragon -alusta tehokkaalla yhden gigahertsin suorittimella.

Aiempia juttujamme Googlen Nexus One -puhelimesta voi tutkailla "nexus one" -haulla.Kommentit (5)

Dollarinen (vahvistamaton)

1

Suoraan käännettynä 530$ = 370€, eli tästä päätelleen Euromaissa 399€-429€, Suomessa ja muissa Pohjoismaissa 499€ :)

Vastaa
amtiainen
amtiainen

2

Mielestäni noiden hintojen kääntäminen on melkein jo itsessään harhaanjohtavaa. Moni tyhmempi ihminen voi jopa oikeasti luulla että puhelimen hinta on lähellä 370 euroa joka ei tule ikinä pitämään paikkansa. Itse en ilmoittelisi uutisten ohessa eurohintoja jollei niitä oikeasti käännetä kunnolla eurohinnoiksi.

Eihän Nokia N900 maksa jenkeissä (Nokia Online Store US) kuin 569$/396€ kun taas suomessa (Nokia Online Kauppa) sama puhelin maksaa 579eur. Eli jenkki ja eurohinnassa on eroa lähemmäs 200 euroa, vaikka myyjänä toimii sama firma (Nokia).

Jos Googlen puhelin tulisi Eurooppaan (vähän epäilen että mahtaako tulla laisinkaan) niin sen oikea hinta pyörisi varmaan noin 500 euron kieppeillä.

Vastaa
mikko (vahvistamaton)

3

@ 1 (ja 2)

jenkkihinnat ilmoitetaan pääosin ilman avl:ää, eurohinnat sen kanssa, jos muuta ei mainita. tuo kun on euroopassa aika yleisesti 20-25% eli hinta pelkästään se lisää mällä 444-463. siihen suomilisä, eli €530 ei liene paha arvaus. jos noita nyt suomeen jossain vaiheessa toimitetaan...

ja kun alv:tä ollaan nostamassa niin lienee syytä kiittää siis vanhasta noista suomi hinnoista. ja suomen hyvinvointipalveluitahan noilla lopulta kustannetaan, joten iloisesti kauppaan rahoja tuhlaamaan ilman pahaa mieltä.

Vastaa
sidni
sidni

4

Kai tämän puhelimen jälkeen pystyy googlettamaan kaverin puhelinnumerot ja itse iso-G myy nämä numerot hyvään hintaan mainostajille?

Vastaa
bfr
bfr

5

Jeps, eiköhän noi dollarit käänny suomenpäässä suoraan euroiksi, hyvä jos edes riittää.

Kiinostava uutuus sinäänsä, google on kuitenkin onnistunut vakuuttamaan ainakin muilla palveluillaan toistaiseksi, ja omassa Herossakin mielyttää eniten juuri web-integraatio, varsinkin googlen osalta(ja facebookista fetchattavat kavereiden valokuva-albumeiden integroiminen suoraan puhelin valokuvagalleriaan, kannattaa rekisteröityä sinne jo pelkästään tuosta syystä vaikkei muuten käyttöä olisikaan).

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja