Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Saunalahdesta Elisan kuluttajamyynnin brändi

8
Markus Lehtiniitty

Saunalahdesta Elisan kuluttajamyynnin brändi
Elisa tulee keskittymään kuluttajille suuntautuvassa liittymäkaupassaan jatkossa lähinnä Saunalahti-brändiin. Yritysmyynti ja erilaiset kuluttajille tarjottavat laajemmat palvelut jatkavat Elisa-brändin alla. Asiasta on kertonut Digitoday.

"Kuluttajapuoli ja kuluttajien liittymämyynti keskitetään Saunalahteen", kertoi Elisan palvelujohtaja Pasi Vanninen Digitodaylle.
Saunalahteen keskittyminen on edennyt vaiheittain: jo nyt suurin osa kuluttajien liittymäkaupasta tapahtuu Saunalahden kautta, ja sen kautta on tarjolla myös enemmän liittymävaihtoehtoja sekä laajemmin erilaisia puhelinmalleja. Muun muassa Nokian tuoreimmat mallit Elisa on tuonut markkinoille vain Saunalahden kautta. Myös Elisan verkkokaupan kautta tilattaessa asiakas on usein päätynyt lopulta Saunalahden asiakkaaksi.

Jatkossa Elisa saattaa lopettaa puhelinten kytkykaupan tykkänään Elisa-brändin osalta, ja siirtyä kytkyliittymien osalta käyttämään vain Saunalahden brändiä. Elisa pysyy kuitenkin jatkossakin brändinä yrityksille suuntautuvassa myynnissä sekä kuluttajille tarjottavissa laajemmissa palveluratkaisuissa, kuten viihde- tai turvapalveluissa.

Elisa osti Saunalahden vuonna 2005. Siihen keskitytään nyt kuluttajamyynnissä sen tehokkaamman toimintatavan ja edullisemman kulurakenteen ansiosta. Saunalahden asiakkaiden asioinnista suurin osa tapahtuu omatoimisesti verkon kautta.

Kommentit (8)

SanteriO
SanteriO

3

Huonoa tosin tuo asiakaspalvelu vaan netissä tai puhelimessa, ajankohtaisessa kakkosessa mittasivat asiakaspalveluaikoja, nii oli saunalahdella melkein tunti ja makso koko ajan puhelun normihintaa..

..kun taas Esim. Dna:lla meni 4min ja ainoona operaattorina maksuton asiakaspalvelu. Ja on myös liikkeitä ympäri suomen joissa voi hoitaa asiansa naamtusten.

Ei oo ollu valittamista dna:ssakaan siis :)

Hinnathan kun on käytännössä samat molemmilla

Vastaa
riguz
riguz

4

SanteriO : Kyllä saat palvelua Saunalahden asioihin liittyen, myös jokaikisestä Elisa Shopitista ja Saunalahden Majakasta.

Vastaa
harryy
harryy

5

Tosiaan mielestäni on tyhmää roikkua linjoilla kun varsinkin tiedetään että kautta ajan puhelinaspat ovat jumissa. Liikkeessä saattaa olla ajoittain ruuhkaa mutta eipä maksa mitään jonottaa siellä. Mielestäni Saunalahden maine on parantunut kun elisa sen osti, ennen pidin Saunalahtea jotenkin huonona, nykyisin olen asiakas.

Fiksu päätös, hyvä kun kolumbuksestakin tajuttiin jo ajoissa luopua :)

Kahta en vaihtais jos valita saisin ;) ; Radiolinja ja Welho

Vastaa
muppis
muppis

7

Tänään tuli ensimmäinen miinus Elisan/Saunalahden toimintaan näiden 6 vuoden aikana mitä olen asiakkaana ollut. Lähettivät wap -asetukset N900:een.. (Jos joku ei tiedä, niin N900 ei tue wappia..)

Vastaa
tapsa54
tapsa54

8

Olen myös tyytyväinen saunalahteen 100%,mutta dna:han vain 10%!otin dna mokkulan 1.8.2009 neste ralli tapahtumassa, suurin nopeus olisilloin 2megaa myyjä kehui että syksyn-talven aikana tulee isommat nopeudet mokkulaan,ja tuli ful raid jollaluvattiin jopa 10 megaa.Mutta yllätys oli että tätä nopeutta sai vain marraskuussa ja sen jälkeen avattuihin mokkuloihin,onneksi nopeuden pudotus sentään onnistui tähän minun ottamaani mokkulaan,ja sain pudotettua maksun 9.90/kk,tosin joudun maksamaan sitä melkein kaksi vuotta vaikka mokkula on piirongin laatikossa ja pysyy sen kaksi vuotta jonka jälkeen myyn koko paskan enkä enään koskaan ota dna:lta mitään liittymää,se on tosi!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja