Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Tekken 3 -peli HTC:n HD2:ssa

3
Markus Lehtiniitty

Videolla: Tekken 3 -peli HTC:n HD2:ssa
Erilaisten legendaaristen pelien puhelimissa pyörimistä esittelevät videot saavat jälleen jatkoa tänään. Eilen kerroimme Duke Nukem 3D:n saatavillaolosta Nokian N900:lle, mutta tänään pääosassa ovat Tekken 3 ja HTC HD2.

HTC:n tehokas ja valtavalla 4,3 tuuman näytöllä varustettu HD2 sopiikin mainiosti myös vanhan pelikonsolin korvikkeeksi. Jutun lopusta löytyvällä videolla pelataan Sonyn PlayStation-konsolin Tekken 3 -peliä FPSECE 0.10 -emulaattorisovelluksen, josta löytyy lisätietoa täältä, avulla.
On melko vaikuttavaa, että nykypuhelimissa riittää jo tehoa PlayStation-pelien pyörittämiseen. PlayStation-pelikonsolihan saapui markkinoille jo 15 vuotta sitten, mutta pysyi merkityksellisenä vielä pitkälle tämän vuosituhannen puolelle. Lisäksi emulaattorin hyvä yhteistoiminta kosketusnäytön kanssa vakuuttaa.

Alta löytyvän videon on YouTube-palveluun ladannut germanben86-niminen käyttäjä, ja videolla on pituutta reilut kuusi minuuttia.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (3)

lauri777
lauri777

1

Vaikuttavaa se on siksi, että Tekken 3 on PS1:en ehkä top-3 vaativin peli tehojen kannalta. Tekken 3 käyttää tavallista suurempaa resoluutiota, joka on tässä skaalattu varmaankin alas.

iPhonella on turha unelmoida vielä pitkään aikaan Tekken 3:en pyörittämisestä sen emulaattorilla, kun tämänkin emulaattorin tekemiseen meni kymmenen vuotta.

HTC HD 2:n käyttäjille täytyy sanoa, että emulaattori ei ole vielä ongelmaton, koska tekijä sai vastikään puhelimen käyttöönsä. Multitouch puuttuu, näytön näppäimissä on pientä viivettä ja G-sensoria ei tueta muutakuin TG01:ssä.

Nopeus paranee vielä tästä kunhan GPU-plugini saadaan toimimaan kunnolla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja