Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson XPERIA X2 myyntiin

5
Matti Vähäkainu

Sony Ericsson XPERIA X2 myyntiin
Sony Ericsson on vihdoin saanut uuden Windows Mobile -lippulaivansa myyntiin. XPERIA X2 on edeltäjänsä, X1:n tavoin QWERTY-näppäimistöllä ja korkearesoluutioisella kosketusnäytöllä varustettu älypuhelin.

Puhelimella on nettikaupan mukaan hintaa lukitsemattomana 534,30 euroa, joka on esimerkiksi saman kaupan N900:n hintaa lähes 60 euroa enemmän. XPERIA X2:n ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmä, 3,2 tuuman ja 800x480-resoluution kosketusnäyttö, 8 megapikselin kamera LED-salamalla, WLAN, A-GPS ja microSD-muistikorttipaikka. Mitään uutta ja mullistavaa puhelin ei tuo, eikä reilulla viidellä sadalla ei saa juuri mitään uutta esimerkiksi XPERIA X1:een verrattuna.
Mielenkiintoisempi XPERIA X10 tullaan mahdollisesti julkaisemaan jo ensi kuussa. Sen sisuksissa hyrrää X1:n ja X2:n sisuksista löytyvän 528 megahertsisen suorittimen sijaan gigahertsin Qualcomm Snapdragon.

Kommentit (5)

Stanaldo (vahvistamaton)

4

Enemmän minä valittamista kuulen Nokian ja Samsungin puhelimista kuin Sony Ericssoneista. Itsellä kolmas SE menossa ja mitäään ongelmia ei ole ollut laite/ softa puolella. Iphonea en lähtenyt kokeilemaan edes koska hermoni eivät kestä kolmea latausta päivässä.

Vastaa
kawasaki7
kawasaki7

5

Itsellä oli kanssa neljä Ericssonia, eikä missään vikaa, Nokioissa ollut ja nykyisessa iPhonessa sen verran vikoja, että tekisi mieli takaisin Ericssoniin. Luulen että vaihdankin vielä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja