Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Palm päivitti Pren ja Pixin

4
Matti Vähäkainu

Palm päivitti Pren ja Pixin
Palm julkaisi eilen CES-messuilla Las Vegasissa päivitetyt versiot Pre- ja Pixi-puhelimistaan. Uudet mallit tottelevat loogisesti nimiä Palm Pre Plus ja Palm Pixi Plus. Vaikka molemmat mallit saivat hienoisia uudistuksia sekä sisuksiinsa että ulkokuoriinsa, niin suurin muutos lienee operaattorin vaihtuminen. Aiemmin Sprintin kautta myytävät puhelimet saapuvat nyt Yhdysvaltojen suurimman mobiilioperaattorin, Verizonin, valikoimiin.

Pren tekniset uudistukset koskevat pääosin kasvanutta tallennustilaa, jota on nyt tuplasti enemmän eli 16 gigatavua. Pixi Plus puolestaan sai aiemmasta mallista poiketen WLANin. Ilmeisesti Pren näppäimistöä on myös hieman paranneltu Plus-malliin. Puhelimista löytyy tuttuun tapaan Palmin oma webOS-käyttöjärjestelmä.

Uudet mallit tulevat siis Yhdysvalloissa Verizonin kautta myyntiin, mutta Euroopan julkaisusta ei kerrottu mitään suuntaan tai toiseen. Palm ei paljastanut myöskään hintatietoja vielä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
mikko (vahvistamaton)

4

verizon luurit joten eurooppahinta on melko teoreettinen luku kun eivät taida toimia missään maassa koko mantereella... telefonica tyttärineen myy palmeja euroopassa, €75 euron kuukausisopparilla saa laitteen ilmaiseksi, siitä voinee ehkä hintaluokkaa arvailla ilman sopparia?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja