Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta Ovi Maps Racing -peli

7
Matti Vähäkainu

Nokialta Ovi Maps Racing -peli
Nokia kertoi viime viikolla Las Vegasissa järjestetyillä CES-messuilla tulevasta pelistään, joka yhdistää Ovi Maps -karttasovelluksen ja autopelin. Peli tottelee nimeä Ovi Maps Racing ja käyttää hyväkseen GPS-paikannusta ja karttatietoja ajoreittien suunnittelussa.

Pelaaja voi rakentaa omat kilparatansa GPS-paikkatietojen perusteella kotikulmilleen tai valita jonkin suurkaupungin rallireitikseen. Reittejä voi suunnitella suoraan kartalta risteys risteykseltä, joten esimerkiksi työmatkaa voi harjoitella vauhdikkaasti puhelimella.
Peli tulee pian ladattavaksi Ovi Storeen, mutta hintatietoja tai tarkkaa julkaisuaikataulua ei vielä julkistettu.

Samalla Nokia julkisti myös vanhaa kunnon Pongia mukailevan Bounce Boing Battle -pelin. Bound Boing Battle on kaksinpeli, jossa pyritään ohittamaan toinen pelaaja kimmottelemalla palloa kuten Pongissa. Pelissä ei ole pysyvää lautaa, vaan pelaajat piirtävät oikea-aikaisesti viivoja pallon eteen.

Peli toimii S60 5th Edition -puhelimissa, joita ovat muun muassa N97, X6 ja 5800 XpressMusic. Bounce Boing Battle on ilmainen ja tulee myös ladattavaksi Ovi Storeen.
Kommentit (7)

Sepi (vahvistamaton)

1

Jaaha, Noksu yrittää epätoivoisesti peittää näiden puhelinten ammottavaa sovellusvalikoimaa. Ei näin kyllä älypuhelinmarkkinoita valloiteta. Muut kehittäjät eivät halua ottaa päänsärkyä Symbianista :p

Vastaa
kikuu
kikuu

4

@1 No se ei kyllä ole nykyään enään valmistajan tehtävä valmistaa puhelimellensa erillisiä sovelluksia. Hyvähän se on vaikka samsungin käyttäjän sanoa, kun puhelimesta puuttuvat ne pakollisetkin ominaisuudet..

Vastaa
Stonik
Stonik

5

Hyvältähän tuo näyttää, hauska yhdistelmä pistää ihan oikeat kartat ja ajopeli yhteen. Ei hassumpaa!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja