Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Elisa luopui kytkypaketeista

1
Matti Vähäkainu

Elisa luopui kytkypaketeista
Matkapuhelinoperaattori Elisa on kertonut lopettaneensa kytkypakettien myymisen, kertoo Digitoday. Puhelimen ja määräaikaisen liittymäsopimuksen käsittävä kytkypaketti on poistunut vuoden vaihteessa Elisan valikoimista ja sen tilalla tullaan jatkossa tarjoamaan saman konsernin Saunalahden paketteja. Elisa tulee kuitenkin jatkossakin tarjoamaan omia 050-alkuisia liittymiä ja puhelimia.

Elisan palvelujohtaja Pasi Vanninen kertoo Digitodaylle, että kyseessä ovat strategiset toimet, joilla pyritään keskittämään liittymämyyntiä enemmän Saunalahdelle. Nykyiset Elisan kytkyasiakkaat voivat jatkaa sopimuskauden loppuun tavallisesti, mutta tämän jälkeen heille pyritään löytämään liittymävaihtoehto Saunalahdelta.
Konsernin tavoitteena on muokata Elisan brändistä enemmän yritysasiakas- ja palvelukeskeinen.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja