Steve Wozniak hankki itselleen heti Nexus Onen

4
Kaarlo Räihä

Steve Wozniak hankki itselleen heti Nexus Onen
Applen toisena perustajana tunnettu Steve Wozniak on ollut aina kiinnostunut uudesta tekniikasta, mutta hänen kiinnostuksensa ei rajoitu pelkkiin Applen tuotteisiin, vaan Wozniak kertoi viime viikolla NBC Class Action -ohjelmassa hankkineensa itselleen Nexus Onen.

Wozniak oli kaiken lisäksi tyytyväinen Googlen ja HTC:n luomaan puhelimeen, sillä se on hänen mukaansa tällä hetkellä hänen mieluisin teknolelu. Tämä lausahdus ymmärrettiin monissa paikoissa väärin, joten monet tahot luulivat, että Wozniak on hylännyt aiemmin hankkimansa nyt iPhonet kokonaan. Näin ei kuitenkaan ole, vaan Wozniak tarkensi myöhemmin, että hän omistaa edelleen kaksi iPhonea.

Vuoden 2008 alkupuolella Wozniak kritisoi iPhonea mm. 3G-tuen puutteesta, ja kun Apple korjasi useita epäkohtia uudemmissa iPhoneissa, oli Wozniak jälleen jonottamassa uutta puhelinta ensimmäisten joukossa.



Toistaiseksi muut julkisuuden henkilöt eivät kuitenkaan ole esitelleet omaa Nexus One -puhelinta, ja tutkimusyhtiö Flurryn tekemän selvityksen mukaan puhelinta myytiin ensimmäisen viikon aikana ainoastaan 20 000 kappaletta. Flurryn luvut perustuvat puhelimiin asennettavista ohjelmista kerättyihin tietoihin, ja alustan suosion perusteella Nexus One on käynyt kilpailijoitaan huonommin kaupaksi myyntimäärissä mitattuna.

Flurry sanoo kuitenkin, etteivät iPhonen, Nexus Onen, Droidin ja myTouchin myyntiluvut ole suoraan vertailukelpoisia, koska markkina-alueet ja mainonta vaikuttavat suuresti myyntilukuihin.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
78 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -28%

Oppo Reno 7 5G
287 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
sepi (vahvistamaton)

2

Luulisi ettei toinen Applen perustajista joutuisi itse jonottamaan perustamansa firman tuotteita... Mutta ei sitä noista jenkkiyhtiöist ikinä tiedä.

Vastaa
tkkaisla
tkkaisla

3

Ja luulisi että Applen toinen perustaja saisi uuden iPhonen jo testivaiheessa käyttöön. Niimpä jonottaminen on luultavasti ollut vaan markkinointi kikka muun iPhone hypetyksen seassa. Ja iPhonen 3G aiheuttaa itselle joka päiväisessä käytössä vitutusta kun ei toimi 900 mhz taajudella toi omakaan 3G iphone.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Joo (vahvistamaton)

4

Kuulemma ekalla viikolla myytiin 20.000 kpl. 12 000 meni työntekiöille, 6000 partnereille, 2000 lehdistöön.... varmaan hyvällä hinnalla....

Kyllä Google saa vähän miettiä miten tuotteista joku jotain maksaa,,,

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.