Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Supersonic on HD2 Androidilla

4
Matti Vähäkainu

HTC Supersonic on HD2 Androidilla
HTC:lta on tulossa tänä vuonna HD2-mallia muistuttava Android-puhelin, kertoo Engadget. Sivuston lähteen mukaan puhelin muistuttaa 4,3 tuuman näytön ansiosta HD2:ta. Puhelimesta ei ole kovinkaan paljon tietoja, mutta todennäköisesti siitä löytyy muun muassa Snapdragon-suoritin.

Lähde näki puhelimen valkoisena, mutta muutkin värivaihtoehdot ovat mahdollisia. Puhelimen takaosassa on jalusta, joka kuulostaa järkevältä suurinäyttöiselle viihdepuhelimelle. Puhelimen käyttöliittymänä on aiemmista HTC:n Android-puhelimista tuttu Sense UI ja alustana Androidin versio on 2.1.

Puhelin oli lähteen mukaan vielä niin keskeneräinen, että julkaisua saadaan odottaa vielä pitkään. Kyseessä voi olla aiemmin vuotanut HTC A9292 WiMAX-puhelin.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Suklaamonni (vahvistamaton)

1

Tuo olisi unelmieni täyttymys! HD2 olisi mennyt jo aiemmin hankintaan, mutten uskaltanut Windows Mobilen takia. Eihän siinä varmaan suurempia vikoja ilmeisesti ollut, mutta Androidi houkuttelee enemmän.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ralle (vahvistamaton)

4

Jätin myös HD2:n kauppaan juuri WinMo:n takia. Ilman Microsoftia pärjää paremmin.

Onkohan tuossa tulevassa HTC:n mallissa fyysinen näppäimistö, minulle kelpaa kyllä ilmankin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.