Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonilta uusi Vivaz-multimediapuhelin

11
Matti Vähäkainu

Sony Ericssonilta uusi Vivaz-multimediapuhelin
Sony Ericsson laajentaa multimediapuhelinten portfoliotaan uudella Symbian-alustaisella kosketusnäyttöpuhelimella. Aiemmin Kurara-nimellä tunnettu sekä useaan kertaan vuotanut ja jopa testattu puhelin kantaa nyt virallisesti nimeä Vivaz. Puhelimen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,2 tuuman ja 640 x 360 -resoluution kosketusnäyttö, A-GPS, WLAN, TV-ulostulo sekä erityisesti 8,1 megapikselin kamera, joka suoriutuu 720p-teräväpiirtovideokuvauksestakin.

Vivazia voidaan pitää eräänlaisena Sony Ericsson Sation sisarmallina. Satiossa on peräti 12 megapikselin kameran, mutta se ei pysty HD-videokuvaan. Vivazissa joutuu tosin tyytymään LED-salamaan Sation Xenon-salaman sijaan.


Sony Ericsson Vivaz tulee myyntiin vuoden ensimmäisellä neljänneksellä neljällä värivaihtoehdolla, joita ovat Moon Silver, Cosmic Black, Galaxy Blue ja Venus Ruby.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

2

Hyvä puhelin pilattu taas Symbianilla. Onneksi sentään tehoa löytyy ja Sony Ericssonin oma käyttöliittymä päällä. Miksei siihen edes voitu laittaa Symbian^2:ta? Eikös se ole kuitenkin ollut jo jonkun aikaa valmis?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
mikko (vahvistamaton)

4

@ 2

kun blogosfäärin ulkopuolella olevassa reaalitodellisuudessa se mikä kuluttajan käteen todennäköisimmin tarttuu sattuu olemaan symbian luuri.

Vastaa
aktiivi
aktiivi

6

Tämän päivän tiedon valossa Sony-Erkan tuomionpäivänkellot soi kohtapuoleen, jos ei ihmeitä tapahdu. Elämme toivossa, että ihmeitä tapahtuu.

Dollarinen: kaiva esiin tilastot myydyistä puhelimista (esim. vuodelta 2009), sitten ostat vaikkapa tämän kirjan: "PITKÄ MATEMATIIKKA 6 TODENNÄKÖISYYS JA TILASTOT, WSOY". Älä pelästy, vaikka se on pitkä-matikka ja iso numero ... se on ihan simppeliä! Vastauksen kysymykseesi saat noista! Onnea opintoihin!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

7

@6
Anteeksi, kurssi on kyllä käyty (eri kirjalla tosin), mutta en ymmärrä miten matematiikka voisi vastata kysymyksiini? Minä kun luulin, että matematiikassa vastauksena on aina jokin numeerinen arvo.

Vastaa
aktiivi
aktiivi

8

SE tarvitsee näitä touch-luureja pärjääkseen.

Dollarinen: Nyt takaisin sen kirjan pariin. Siinä toisessa opuksessakin varmasti todetaan, että: todennäköisyys = matematiikkaa = numero (varoitus! numero voi olla iso!!!)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

9

@8
Miksei siihen edes voitu laittaa Symbian^2:ta? Eikös se ole kuitenkin ollut jo jonkun aikaa valmis?

Siinä ovat aiemmin esittämäni kysymykset. Kertoisitko vielä, miten todennäköisyys liittyy näiden vastauksiin?

Vastaa
aktiivi
aktiivi

10

Se piti vielä sanoa, että muotoilu tässä luurissa on parasta SE:tä!

Dollarinen: Vastasin kysykseesi, jonka esitit '22.1.2010 14:41'.
Suosittelen TODELLA lämpimästi paluuta matikan kirjojen pariin, jos 1 + 1 tuntuu ajoittain haasteelta. Aloita A:sta, unohda ne todennäköisyydet. Oikeesti!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

11

"@ 2

kun blogosfäärin ulkopuolella olevassa reaalitodellisuudessa se mikä kuluttajan käteen todennäköisimmin tarttuu sattuu olemaan symbian luuri.

@4
Anteeksi, mitäköhän mahdat tarkoittaa?"


Ahaa, eli viittaat siis tuohon? Olisit sen voinut heti kertoa. Ehkä sinä sitten voit kertoa, mitä viestin neljän (4) kirjoittaja tarkoitti kommentillaan? Se kun vaikutti vain irrelevantilta kommentilta toiseen kommenttiin, eikä täten vastannut kysymyksiini, joita aiemmin esitin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja