Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mielenkiintoinen MOTOSPLIT vuosi nettiin

5
Matti Vähäkainu

Mielenkiintoinen MOTOSPLIT vuosi nettiin
Mikäli sumeita kuvia ja Engadgetin lähteitä on uskominen, niin Motorola julkaisee vuoden kolmannella neljänneksellä uuden MOTOSPLIT-puhelimen. Uutuuden muotoilu ei ole aivan tavallisimmasta päästä, mutta on sitäkin mielenkiintoisempi. Kaksiosaisella QWERTY-näppäimistöllä varustettu puhelin muistuttaa hieman Nokia 6820:aa (alla).

MOTOSPLIT on paitsi rakenteensa niin myös tekniikkansa puolesta mielenkiintoinen puhelin. Tietojen mukaan se on varustettu kosketusnäytöllä ja sen sisuksissa hyrrää Snapdragon-suoritin. Kyseessä olisi siis todennäköisesti niin ikään epätavallisemmalla rakenteella varustetun Backflipin isoveli.
Saatavuudesta Euroopassa tai hinnasta ei ole vielä mitään tietoja.

Kommentit (5)

keke (vahvistamaton)

1

Tälläisiä uutisia lisää! Kaikista nautinnollisimmat jutut on ehkä näittä huhuja, konseptikuvia ja salakuvia. Kaikki mikä herättää arvailua ja mielikuvitusta on plussaa, vaikkei sinänsä uutinen uutisena uutisarvoltaan mikään ykkösjuttu olekaan.

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

2

Motorola lähtemässä nousuun? ihan hienon näköinen mutta jostain syystä pelkään että jotain ongelmia nuo tuo mukanansa meinaan harvemmin on slide puhelinta ilman ongelmia.

Vastaa
Diazzi
Diazzi

3

Nokian E70 on uudempi malli tuosta 6820:sta. Onko tuossa Motorolassa alta liukuvat nuo "näppikset" vai flippautuuko ne samalla tavalla kun siinä pikkuveljessä?

Vastaa
Puppek
Puppek

5

Minulla oli tuon Noksun paranneltu malli 6822. Todella hyvä puhelin aikanaan. En ole kokeillut puhelinta, jolla voisin kirjoittaa nopeammin.

Parempi kuitenkin pysyä kosketusnäytöissä ja kiinteässä rakenteessa: vähemmän liikkuvia osia - vähemmän särkyviä osia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja