Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia esitteli X6:n 16GB-mallin

13
Kaarlo Räihä

Nokia esitteli X6:n 16GB-mallin
Nokian X6-puhelin saapui viime vuonna kauppojen hyllyille 32 gigatavun sisäänrakennetulla flash-muistin kera, ja tänään Nokia täydensi X6-mallistoa uudella 16 gigatavun mallilla.

Pienentyneen tallennuskapasiteetin lisäksi kylmää kyytiä sai Comes with Music, jota ei nähdä uuden mallin kylkiäisenä. Uudet mallit erottaa aiemmista värityksen osalta, ja uudet vaihtoehdot ovat kokonaan musta, kokonaan valkoinen, vaaleanpunaiset rajaukset sisältävä valkoinen ja keltaiset rajaukset sisältävä valkoinen.
Muuten puhelimet ovat pysyneet entisinä, eli tarjolla on mm. Symbian^1 (S60 5th Edition) -käyttöjärjestelmä, 3,2-tuumainen kapasitiivinen kosketusnäyttö (resoluutio 640x360), GPS-paikannin ja viiden megapikselin kamera Carl Zeiss -optiikalla. Sovellusten osalta vakiona laitteesta löytyvät Ovi Store ja Ovi Maps ilmaisella navigoinnilla.

Myyntiin uudet mallit tulevat tämän vuosineljänneksen aikana ja hintojen oletetaan asettuvan noin 350 euron tietämille, mutta Suomessa hintataso voi olla korkeampi.


Kommentit (13)

wege69
wege69

3

Onkohan tässäkin sinertävä näyttö (32Gb mallissa on) ?
samanlainen on myös 5800, kun taas N900 ja 5530 ovat varustettuina paremmalla näytöllä, kannattaa vertailla vaikka käynnistämällä kamera ja pitämällä puhelimia rinnakkain.

Vastaa
keke (vahvistamaton)

4

Yllättävän tyylikäs tuo musta malli muihin verrattuna:O Muutenkin jotenkin harvinaisen epänokiamainen luuri. Ei tosin omaan silmääni mikään ääärimmäisen elegantti, mutta propsit siitä ettei kaikki näytä samalta.

Vastaa
KIPPO76
KIPPO76

5

Tääkö se julkistus nyt oli voi ei. Olis nyt julkassut jotain erikoista no ehkä sit myöhemmin vaikka joku uus maemo 5 tai 6 puhelin

Vastaa
kikuu
kikuu

8

Vähän kyllä jäi pettymyksesi tämä puhelin. Näyttö on muuten loistava, mutta edes kapasitiivinen kosketusnäyttö ei tee Symbianista mitään erityisen hienoa vaikka toimiikin kineettisen selauksen kanssa aika makeasti. Olisivat saaneet tähän luoda hieman hiotun symbianin. Ei ominaisuuksiltaan, vaan ulkoasultaan ja käytettävyydeltään. Eli mielestäni on hiukan turha puhelin koko X6. Paras Symbianilainen kuitenkin!

Ja hyvä, että tulee halvempiakin versioita.

Vastaa
asd (vahvistamaton)

9

Aika minimaaliset ovat erot muihin nokian musiikkipuhelimiin nähden. Gsm-Arenasta löytyy kattava testi X6:sta jos kiinnostaa. @8 Parasta symbian puhelinta X6:sta ei saa tekemmälläkään. Omnia HD on ihan eri planeetalta ja Satio, n97, n97mini ja kohta myös Vivaz ovat myös edellä.

Vastaa
uggeli
uggeli

10

Jos tähän olisi edes mahdollista päivittää Symbian^3 kun kohta tullee silläkin olevia puhelimia saataville, niin sitten tämä kiinnostaisi kyllä (toki tuo päivitys koskisi sillon CWM versiotakin).. Nykyisellään taasen, njaah.. Jotenkin sitä odottaa vaan enemmän tuota softapuolen viilausta kuin pikkuisia rautapuolen viilauksia (jotka tässäkin karsimisen muodossa, mutta täten hintaa alentavana)..

Plussaa toki tuosta, että tämä on ilman CWM kytkyä, ja muistiakin on kyllä ihan tarpeeksi omasta mielestäni.

Vastaa
jackoff (vahvistamaton)

11

@10
Ei nokialaisiin ole ikinä voinu päivittää kokonaisien versioiden välillä.

Vastaa
uggeli
uggeli

12

@11
Eipä ole ei, ja vaikka toivottavaa olisi poikkeukset edes valittujen mallien osalta, niin myyhän tuo noinkin. Itse vaan en osta Symbian laitetta ennenkuin tuo käyttöliittymä on uusittu vähintään sen Symbian^3:n verran. Todettakoon kuitenkin, että taskusta löytyy jo ennestään Symbian luuri..

Vastaa
ristusperkele
ristusperkele

13

No voi rähmä! Eikö tuota kokonaan mustaa versiota voinut 32gb-malliin tuoda! Miljoona kertaa tyylikkäämpi ja arvokkaamman oloinen kun toi oma puna-musta, eikä nyt viittisi vaihtamaankaan ruveta ku vajaan viikon on ollu käytössä.. Todella hyvä puhelin muuten!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja