Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen iPhonen saa pian Tele Finlandilta

13
Matti Vähäkainu

Applen iPhonen saa pian Tele Finlandilta
Teleoperaattori Tele Finland aloittaa ensi viikolla iPhonen myynnin. Tele Finlandin omistaa TeliaSoneran, joka toi iPhonen alunperinkin Suomeen. Tele Finlandin tarjontaan tulevat iPhone 8 GB, iPhone 3GS 16 GB sekä iPhone 3GS 32 GB.

Tele Finland kertoo, että puhelimet tulevat saataville kaikkiin sen myynnissä oleviin liittymätyyppeihin, lukuunottamatta Helppo prepaid-liittymää. Netti-tiedonsiirtopalvelu voidaan liittää iPhonen liittymään. Tele Finland Netti tarjoaa rajattoman määrän dataa kahdessa nopeusluokassa, 384kbit/s ja 3,6Mbit/s.
Valitettavasti hintatietoja joutuu odottelemaan myyntipäivään asti, joka on 1.2.2010 eli ensi maanantaina. Lisätietoja Tele Finlandin liittymistä löydät täältä.

Kommentit (13)

MEGAZERO
MEGAZERO

2

Oliskohan tässä vaiheessa hyvä sauma vaihtaa pari viikkoa sitten ostamani nyt jo koiran pureskelema Nokia 5800xm, iPhoneen. :P Odotellaan nyt ensin tietoja hinnoista.. :)

Vastaa
Puppek
Puppek

4

"Applen iPhonen saa pian Tele Finlandilta"

"Nokian 5800:sen on saanut jo yli vuoden kaikilta operaattoreilta ja kauppiailta." =)

Vastaa
Chanandler (vahvistamaton)

5

"Tele Finlandin tarjontaan tulevat iPhone 8 GB,..."

iPhone? eiks sittenkin iPhone 3g?

Vastaa
mikko (vahvistamaton)

6

Eikös tuo ole toiminut Tele Finlandin simmillä ilman mitään lukon murtamis häkkäämisiä tähänkin asti? Nyt tuo vain virallistettiin, tavanomaista Applen hypen generointia ilman mitään substanssia?

Vastaa
ei_prkl (vahvistamaton)

7

Melkoista hinta-preemiota on Soneran kytky-puhelimissa, N86 maksaa joku 460e ja sen päälle vielä kallis Surinan liittymä.


Varmaan melkoiset katteet noissa iPhone-romuissa myös... ja onkohan ees 3 GS malli joka tulee Tele Finlandialle.

Vastaa
inkognito
inkognito

8

"Eikös tuo ole toiminut Tele Finlandin simmillä ilman mitään lukon murtamis häkkäämisiä tähänkin asti? Nyt tuo vain virallistettiin, tavanomaista Applen hypen generointia ilman mitään substanssia?"

Toimiminen ja myyminen on aikalailla kaksi eri asiaa.. Ei iPhonea ole saanut ennemmin kuin soneran liittymän kytkynä. Eli jos halusi käyttää telefinlandia niin joutui silti ottamaan soneran liittymän.

Vastaa
mikko (vahvistamaton)

9

@ 8

Meinaat että liittymät loppuu maailmasta vai mikä tuossa on ongelmana?

Vastaa
inkognito
inkognito

10

Ainakin se että soneran liittymän pitäminen maksaa aina vähintään pari euroa kuussa ja se että koska TeleFinlandin toimiminen ei ole mitenkään virallista niin iTunes ei esimerkiksi toimita oikeita asetuksia suoraan mikä on aiheuttanut omat ongelmansa tiettyjen palveluiden toimivuuden kanssa (tether)

Vastaa
mikko (vahvistamaton)

11

jos jollekin 2euroa kuussa on ratkaiseva ongelma iphonen hankinnassa niin kannattaisi ehkä miettiä jotain omaan budjettiin paremmin sopivaa laitetta.

ihme pilkunnussintabesserwisseröintiä taas.

Vastaa
Noksu huoltaja (vahvistamaton)

12

@7
Ihmeelliset on nuo sinun mielikuvat soneran hinnoista, kun puhut N86 mallin (joka on nyt näköjään tilapäisesti loppu) maksavan 460e + soneran liittymä. Liittymäähän ei tarvitse siihen päälle ottaa, ellei ota puhelinta kytkynä ja 24kk sopimuksella tuon N86 mallin hinta on vain 313e. Ja viimeaikaisia tarjouksia seuranneena ei soneran, saunalahden ja dna:n välillä niin suuria eroja ole, ettäkö kenenkään elämä siihen kaatuisi. Tuskin kuukaudessa tulee 5e enempää eroa, ellei sitten tosiaan puhu >3000min. Pitää jättää siellä baarissa se yksi olut vähemmälle, niin jää rahaa vähän ruokaankin..

Vastaa
heikki (vahvistamaton)

13

Telefinland tarjoaa vain 1mb/s netin ja tuon hitaan. Ei kaiketi tuota 3,6mb/s??

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja