Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google toi Nexus Oneen monikosketustuen päivityksellä

5
Kaarlo Räihä

Google toi Nexus Oneen monikosketustuen päivityksellä
Googlen ja HTC:n tammikuussa julkaisema Nexus One -puhelin sai julkaisunsa yhteydessä runsaasti kritiikkiä monikosketustuen puutteesta, sillä puhelimen sisältämä kosketusnäyttö tukee monikosketusta. Hakkerit julkaisivatkin puhelimelle pian epävirallisia päivityksiä, joiden avulla monikosketustuen sai aktivoitua, mutta nyt näitä viritelmiä ei tarvitse enää käyttää, sillä Googlen julkaiseman päivityksen myötä monikosketustuki on nyt vakio-ominaisuus Nexus Onessa.

Monikosketustuki toimii päivityksen jälkeen Maps- ja Gallery-sovelluksissa sekä internet-selaimessa. Tiettävästi myös muut ohjelmistokehittäjät saavat ominaisuuden käyttöönsä, joka parantaa tiettyjen ohjelmien käytettävyyttä selvästi.
Päivityksen muita uudistuksia ovat Google Goggles -sovelluksen lisääminen vakio-ohjelmaksi puhelimeen, Maps-sovelluksen uudistukset, kuten pimeäkäyttöön tarkoitettu Night mode ja 3G-yhteyden vakauttamiseen tehdyt muutokset.

Nexus One -puhelinten pitäisi kertoa uudesta päivityksestä tämän viikon aikana (jakelu on porrastettu), jonka voi sitten ladata puhelimeen 3G- tai WLAN-yhteyden ylitse.

Alla Engadget-sivuston video monikosketustuesta

Kommentit (5)

2maz
2maz

2

Tietääkös joku onko noissa Jenkeistä ostettuna jotain SIM-lukitusta tai muuta outoa? Vai voiko vaan käydä ostamssa itselleen oman?

Vastaa
janne (vahvistamaton)

4

Kyseisen puhelimen saa ostettua ilman kytkyä, eikä puhelin ole ainakaan tällöin SIM-lukittu. Ilmeisesti edes kytkypuhelimetkaan eivät ole SIM-lukittuja.

Suomen 3G-verkot kyllä toimivat, voin vahvistaa tämän itse puhelimen omistajana.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja