Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian ilmainen Ovi Maps takoo hurjia latauksia

25
Matti Vähäkainu

Nokian ilmainen Ovi Maps takoo hurjia latauksia
Nokia ilmoitti tänään, että sen vasta julkistamaa Ovi Maps -päivitystä on ladattu jo nyt pitkälle yli miljoona kertaa. Toissa viikon torstaina ladattavaksi saapunut versio on löytänyt nyt tiensä 1,4 miljoonaan laitteeseen. Jo viime viikolla meni rikki miljoonan rajapyykki. Latausmäärä tarkoittaa, että karttasovellusta on ladattu julkaisusta ympäri vuorokauden sekunnin välein.

Merkittäväksi lataustahdin tekee myös se, ettei sovellusta ole vieläkään saatavilla edes kaikille älypuhelimille. Latausmäärät yllättivät myös Nokian.
Suosituimpien laitteiden joukosta löytyvät Nokia 5800 XpressMusic, Nokia N97 mini, Nokia N97, Nokia 5230 ja Nokia E72. Eniten latauksia tehtiin Kiinassa, Italiassa, Englannissa, Saksassa ja Espanjassa.

Uusi Ovi Maps tuo puhelimiin ilmaisen kävely- ja autonavigoinnin 74 maassa ympäri maailman sekä Michelinin ja Lonely Planetin kattavat matkaoppaat, jotka kattavat yli 1000 paikkaa. Sovellus on tällä hetkellä saatavilla seuraaville puhelimille: Nokia X6, Nokia N97 mini, Nokia N97, Nokia E72, Nokia E55, Nokia E52, Nokia 6730 classic, Nokia 6710 Navigator, Nokia 5800 Xpressmusic, Nokia 5800 Navigation Edition ja Nokia 5230 XpressMusic.

Kommentit (25)

bacard
bacard

1

Täältä ainakin löytyy tyytyväinen kuluttaja ko. palvelulle. 3.3 versio korjasi vanhat virheet ja toiminut nyt moitteetta. Kartat valmiiksi ladattuina kännykkään, niin ei datakaan liiku, eikä ole riippuvainen 3G:stä tai wlanista. Myös ohjelma itsessään on toiminut ripeästi.

Vastaa
msor
msor

2

Täältä taas tyytymätön kuluttaja. N97 Mini eikä ole päivitykset onnistunut puhelimelle. Sanoo vain, että päivitys epäonnistui, niin 'selaimen' kautta kuin suoraan ohjelmistopäivityksen kautta tai suoraan mapsin kautta.

Vastaa
mcmopo
mcmopo

3

Eipä taida tulla E90:lle kun sen verran ikää puhelimella on nykyään. Harmi että markkinoilla ei oikein ole mitään korvaavaa mallia tälle.

Vastaa
yamaneko
yamaneko

4

Nokian kartoissa sentään kadut ovat suomeksi, eikä kuten Google Mapsissa, jossa moni katu on ruotsiksi, jos ei molempia kieliä (suomi ja ruotsi) nimestä mahdu kadun varrelle.

Vastaa
Phiideer
Phiideer

9

@Ergopad
Varmaan noista E75 on lähimpänä, mutta E90 on sekä isompi näyttö, että isompi näppäimistö.

@yamaneko
Hieman ihmettelinkin tuota yhden osoitteen kanssa. Tosin suomenruotsalainen voipi arvostaa sitä. Yhdellä lyhyellä kadulla luki 3 kertaa ruotsiksi kadunnimi, mutta ei suomeksi - hassua.

Vastaa
WildPoop
WildPoop

11

Sais tulla 6760 tämä ohjelmisto, itseasiassa en oikein jaksa uskoa että ei tulisi. Kuitenkin aivan yhtä tuore malli kyseessä kuin 6730 tai N97 mini.

Vastaa
cyka
cyka

12

@10

Hänen varmaan kannattaa mennä kauppaan ja vaatia se palvelu. =) Muutenhan se olis paska lafka.

Tosin nykyään varmaankin kaikki keskihintaisen lurit sisältää GPS -vastaanottimen. Hyvä niin.

Vastaa
Joo (vahvistamaton)

13

Ne puhelimet missä tämä uusi softa ei pyöri saavat ilmeisesti hiaman erilaisen palvelun ilmeisesti maaliskuussa. Ne mihin saadaan toimimaan saavat sen kun räätälöinti on tehty....

Vastaa
Aragnath
Aragnath

16

No perkule sitä en muistanutkaan. Täytynee varmaan ostaa uusi puhelin, kun rahatilanne sen sallii...spotifyä odotellessa.

Vastaa
user (vahvistamaton)

17

>7#
>Sais tulla 6760 tämä ohjelmisto, itseasiassa en oikein jaksa uskoa
>että ei tulisi. Kuitenkin aivan yhtä tuore malli kyseessä kuin 6730
>tai N97 mini.

6760 Slide on vanhaa rautaa, joten ainakin N79, E75, 6220c jne. sukupolven versiota pitää ainakin odottaa.

>10#
>ehkä nokia 7:n pyynnöstä jälkiasentaa hänen puhelimeen myös gps
>sirun :)

BT GPS. Mutta 3120c on sellainen hinnan alkaen malli että ehkä kannataa ensin vaihtaa luuria.

Vastaa
WildPoop
WildPoop

18

Örr? 6760 vanhaa rautaa? Suomeen tuli myyntiin marraskuussa, ameerikoissakaan ei ole vuotta ollut myynnissä Surge nimen alla... Mut no, kai se sana "vanha" pitää sisällään monta merkitystä.

Vastaa
user (vahvistamaton)

20

> Örr? 6760 vanhaa rautaa?

Kyllä, uusi Ovi kartat julkaistu vastaan 2009 käyttöön otettuun rautaan, ja 5th koneisiin. ei vanhempiin.

esim 6760slide, N86 ovat tuota N79 - 6220c sukupolvea, vaikka FP2 koneita ovatkin ja vasta viimevuonna myyntiin tulleita.

Vastaa
WildPoop
WildPoop

21

>Kyllä, uusi Ovi kartat julkaistu vastaan 2009 käyttöön otettuun rautaan, ja 5th koneisiin. ei vanhempiin.

Mielenkiintoista, näytät tuon raudan iästä tietävän enemmänkin, niin kerroppa ihmeessä mikä "rautapuolen" ero on 6760 ja 6730 laitteilla? O_O Molemmat ovat samaan aikaan markkinoille ilmestyneet...

Vastaa
anon (vahvistamaton)

24

Ainakin 6720c:llä toimii moitteetta, vaikka ei virallisesti olekaan tuettuna kyseinen malli.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja