Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian lokaatiopohjainen Ovi Maps Racing ladattavissa

6
Matti Vähäkainu

Nokian lokaatiopohjainen Ovi Maps Racing ladattavissa
Nokia on julkaissut paikkatietoja hyödyntävän autopelinsä, josta kerroimme viime kuussa. Ovi Maps Racing on ylhäältä kuvattu 2D-autopeli, joka käyttää hyväkseen Ovi Maps -sovelluksen karttoja. Pelaaja voi halutessaan rakentaa oman radan risteys risteykseltä omille kotikulmilleen paikantamalla sijaintinsa.

Omien ratojen lisäksi pelaaja voi kisata satunnaisella radalla Quick play -moodissa tai valita jonkin 20 Euroopan suurkaupungista. Euroopan kaupungeista ovat mukana muun muassa Rooma, Tukholma, Helsinki ja Lontoo. Ratoja voi ajaa kolmella, eri ominaisuuksilla varustetulla autolla. Mikäli pelaa Online-tilassa, ajat päivittyvät nettii, jolloin vertailua voi tehdä viikon tai kautta aikojen nopeimpien aikojen kanssa.
Ovi Maps Racing on ladattavissa Ovi Storesta ja on rajatun ajan ilmainen, joten pikapikaa lataamaan. Peli toimii kaikissa Symbian^1-kosketusnäyttöpuhelimissa (ent. S60 5th Edition).

Kommentit (6)

SanteriO
SanteriO

3

Hieno ajatus. Hyvä, että nokialtakin tulee jotain uutta, että pysyy mukana markkinoilla niin paljon kuin näillä laitteilla mahdollista on..

Vastaa
jawn1 (vahvistamaton)

5

Positiivinen yllätys oli. Siistiä olis jos pystyis vielä moninpeliä ottamaan kaveria vastaan ja pidempiä ratoja tekemään.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja