Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tällainen on kännykkä tupakansytyttimellä

24
Matti Vähäkainu

Tällainen on kännykkä tupakansytyttimellä
Matkapuhelinten ominaisuuslistat ovat tätä nykyä varsin pitkiä. Pääasiassa ominaisuudet ovat silti hyvin pitkälti samat hintaluokan ja puhelinkategorian sisällä riippumatta valmistajasta. Kiinalaiset ovat kuitenkin päättäneet laajentaneet kännykän toimintoja verkkoyhteyksien, kameroiden ja muiden tavanomaisten kännykkäominaisuuksien ulkopuolelle. Tässä tulee maailman kuumin matkapuhelin -- kirjaimellisesti: tupakansytyttimellä varustettu Machismo!

Machismo on muun muassa 2,5 tuuman kosketusnäytöllä ja kameralla varustettu kolmitaajuuspuhelin, jossa on myös kaksois-SIM-tuki. Puhelimen takaa löytyvä tupakansytytin lämpeää alle kahdessa sekunnissa ja on valmis sytyttämään savukkeen. Kuten Chinavasion.com asian ilmaisi: Super huh? Yes, Machismo!
Vaikka luomus kuulostaa ennennäkemättömältä, niin olemme aiemminkin bonganneet samanlaisen tuotteen Kiinasta. Tuotteet ovatkin keskenään miltei identtisiä, joten ilmeisesti ainakin idässä tällaiselle hybridille on tarvetta.

Kommentit (24)

Stonik
Stonik

2

Hah, legendaarista! Pitäisi varmaan alkaa tupakoimaan jo ihan tuon kännykän takia. Ja nimikin on kuin tarjoustalon alusvaatemerkki. Super huh? Yes, Machismo!

Vastaa
keke (vahvistamaton)

3

Aika härpäke. Juuri sopiva kiinalaispuhelimeen. En kuitenkaan näkisi mahdottomana ideana muutenkaan. Johonkin askeleen Leathermannimpaan eräluuriin voisi olla varsin passeli.

Vastaa
katsoja
katsoja

4

Muutamia vuosia sitten oli useilta valmistajilta prototyyppejä, jotka toimivat bensalla tai butaanikaasulla. Mielelläni näkisin kännykän, jossa olis oikeen kunnon sytkäri :)

Vastaa
perhana
perhana

6

Niinhän se nykyisin on, mitä kiinalaiset edellä, sen nokia keksii 5 vuoden päästä perässä.

kiinassa jo pitkään hyvin yleisesti käytössä olleita asioita
jotka tänne kehittyneeseen länsimaailmaan pikkuhiljaa leviävät:

- dual sim, eli kaksi sim-korttipaikkaa
- kosketusnäyttö halvoissakin malleissa
- sisäänrakennettu tv-viritin, joko analoginen tai dvb-t
- micro-sd muistikorttipaikka lähes jokaisessa mallissa
- rannekello-puhelimet kosketusnäytöllä ja bluetooth kuulokkeella

hinnatkin kohdallaan, tuo machismokin näyttää maksavan 49,49 euroa
eli jos se vuoden päästä hajoaa, tuskin paljon surettaa, moni
vaihtaa sen "laadukkaan" nokialaisenkin vuoden välein jokatapauksessa.

Vastaa
Lerppu86
Lerppu86

7

Täytyy varmaan käydä ostamassa lentolippu vinkuintiaan ja käydä henkilökohtaisesti demonstroimassa kuinka se jalka poltetaan tuolla vehkeellä. Täytyy varmaan kaikkien tuotantolaitosten työntekijöiden jalat polttaa että tajuavat kuinka fiksun idean ne vinosilmät on taas keksineet.

Super huh? yeah.. fucking amazing..

Vastaa
juuSOS
juuSOS

8

Metallinen korkinavaaja olis kätevä puhelimessa, voi niitä puhelinparkoja jotka ovat käyttäjän humalatilan takia hajonneet (opetelkaa avaamaan ne pullot hampailla)...

Vastaa
Dollarinen (vahvistamaton)

9

@7 Aivan naurettavan typerää rasismia viestissäsi. Varsinkin kun puhuja on todennäköisesti suomalainen mies; alkoholin suurkuluttaja ja vaimonhakkaaja.

Suomeenhan tuollaista laitetta ei tietenkään saa tuoda, sillä parissa vuosikymmenessä Suomen pitää olla savuton maa. Loppujen lopuksi ei ehkä kovinkaan turvallinen väline, mutta maassa maan tavalla.

Vastaa
Lerppu86
Lerppu86

10

@7 Aivan naurettavan typerää rasismia viestissäsi. Varsinkin kun puhuja on todennäköisesti suomalainen mies; alkoholin suurkuluttaja ja vaimonhakkaaja.

Jep. Aamupalaksi menee yleensä kaksi brunettea, puolikas blondi ja pari pulloa ketterää.

Vastaa
Dollarinen (vahvistamaton)

12

@11
Mitä hauskaa sinusta tuossa viestissä oli? Oletko sinäkin rasisti? Säälin sinua.

Vastaa
ville (vahvistamaton)

14

@7

Vois ny kuitenki kuvitella, että ei sillä nyt itseään pääse polttaa? luulis et ne siihen on kehittäny jonku turvallisuusjutun eiköhän ne oo sitä testannu ja kehitelly

Vastaa
kikuu
kikuu

15

@6 Joo huomaa kyllä että neiti/jätkä tietää mistä puhuu. Nokia ei taaskaan liity tähän uutiseen mitenkään. Taitaa jätkää vaan harmittaa kun ei ole rahaa N900 puhelimeen vaan taytyy tyytyä kiinan halppismalleihin.

Vastaa
_kooma_
_kooma_

16

@11 Onko N900 puhelin? Jostain olin lukevinani että se ei edes toimi normaalissa puhelin asennossa, eli siis näyttö ei käänny pystyyn vaan toimii ainoastaan vaakatasossa.. Hieno "puhelin", tulee mieleen vanha nGage, LOL.. Mitä muuta sillä sitten saakin tehtyä niin se on toissijaista, tietääkseni sitä ei olla vielä matkapuhelimena vielä keretty mainostamaankaan.. Saati kännykkänä (nimen pitäisi olla kourakko).. Eli vaikka sillä ilmeisesti voi puhuakkin, niin enmä sitä kyllä korvalle nostaisi:) Se ot:sta..

Olishan tuo kiva, ja juurikin se pullon avaaja seuraavaksi.. Niiden jotka eivät osaa avata hampaillaan, ei tarvitsisi hankkia uusia leegoja/paikkailla vanhojaan tai keräillä hampaiden palasia oluen nauttimisen ohella:)
Sytkäri on ihan jeez ajatus, tosin vielä olen tullut toimeen kyllä ihan Coltilla ja Zipolla..

Vastaa
perhana
perhana

17

@15
Mites se Nokiaan vihjaaminen sinua nyt noin kirpaisi?
Itsekin olen suomalainen, joten tokihan se Nokia kotimaisena
merkkinä on se johon muita tulee verrattua, ja kyllä minua
ainakin harmittaa että hyvästä alusta huolimatta Nokia on nykyisin
niin pahasti jäljessä noiden käyttökelpoisten ideoiden suhteen.
Kännykkätelevisiokin suomessa ryssittiin Nokian toimesta kun
yritetään väkisin ajaa läpi omaa standardia, sillä aikaa kun
Kiinalaiset saivat normaalin dvb-t standardin toimimaan kännykässä,
ilman eri lähetystekniikan aiheuttamia ongelmia tekijänoikeusmaksujen kanssa.
Rahasta ei ole kysymys, en vaan näe mitään syytä maksaa 400 euroa kännykästä joka ei tarjoa mitään kaipaamaani ominaisuutta.
Jos Nokialta tulee noin 200 euron hintaluokkaan kännykkä jossa
on kosketusnäyttö, dual-sim, dvb-t tv, ja toimiva mediasoitin,
lupaan harkita sen ostoa, jos se toimii ilman huoltoa kokonaisen vuoden.
Siinä ei tarvitse olla edes tuota tupakansytytintä ;-)

Vastaa
iKnow (vahvistamaton)

18

dvb-t ei ole mobiili tekniikka. Vaatii pitkan piiskan, kuluttaa älyttömästi akkua ja ei toimi edes hitaassa liikkeessä. Miksei mikään mukaan iso yritys ole tuonut moisa viritystä markkinoille? Eivät ole tulleet ajatelleeksi?

Vastaa
Joo (vahvistamaton)

19

@ 18

Joo, heh puhelimen akku loppuu antennin virittelyn aikana ja jos edes rakeisen kuvan saat niin se katoaa kun siirrät laitetta 2 senttiä. Siinä on käytettävyys huipussa ja ostajalta halutaan vaan rahat...

En ymmärrä että Suomikin on täynnä näitä hörhöjä toitottamassa että kun laitetaan kymmenvuotta vanhaa käyttistä kopiokuoriin niin siinä on jotain hienoa?

Tuskin ovat koskaan ostaneet niitä tai sitten ehkä ovat polttaneet aivonsa niillä vehkeillä niin etteivät tajua että niihin laitetaan samoja Mediatekin 2G kompponenttejä kaikkiin ja aloitusruutu kopioidaan sitten siitä laitteesta mitä jäljitellään...

Vastaa
Kaikkea hullua...!!. (vahvistamaton)

21

Vai että tupakansytytin kännykkään??.
Ei ..LVETTI,tupakointi PITÄISI kieltää LAILLA!.
;)

Vastaa
KerrankinEdellä (vahvistamaton)

22

Kerrankin Nokia oli kilpailijoita vuosia edellä: kaikkihan muistaa Nokian Zipon? Tosin siitä oli unohtunut sytytin, mutta ei se konseptia muuta ;-)

Vastaa
miksuh2
miksuh2

23

No tuo tupakansytytin on kyllä kaikkien aikojen typerin idea mitä kännyköissä on ikinä nähty :P

Oikea nikotiininarkkareiden puhelin siis ja luuri varmasti samalla hajustuu syöpäkääryleiden myrkkysavulla.

Odotan myös mielenkiinnolla koska tuollanen räjähtää. Jotenkin palavalla nesteellä vasrutettu kännykkä kytkteetynä laturiin ei kuulosta kovin kivalta yhdistelmältä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja